Gursu Belediyesi ve Kestel Organize Sanayi Bolge Mudurluğu arasında "Genc İstihdamın Beceri ve Girişimcilik Odaklı Desteklenmesi Protokolu" imzalandı.
Gursu Belediyesi Kollektif Kariyer Merkezi koordinasyonunda; girişimcilik, sosyal gelişim ve istihdam konu başlıklarında, genclerin girişimcilik yonlerini arttırmak hedefiyle yapılan calışmalar kapsamında, bircok ozel ve kamu kuruluşu ile imzalanan iş birliği protokollerinden biri de KOSAB'la (Kestel Organize Sanayi Bolgesi) imzalandı. Bu bağlamda, Gursu Belediye Başkanı Mustafa Işık ve Kestel Organize Sanayi Bolgesi Yonetim Kurulu Başkanı Cem Hısımcıl tarafından imzalanan protokolle, genclerin girişimcilik ve istihdam konularında desteklenmeleri icin guc birliği yapılacak.

Gursu Belediye Başkanı Mustafa Işık, " Bolgemizin uretim ve istihdam alanındaki guclerinden biri olan KOSAB'la imzaladığımız iş birliği protokolu gucumuze guc kattı. Boylece genclerimizle şekillenecek geleceğimiz icin iş birliğine imza attık. Projemize olan destekleri icin KOSAB Başkanı Sayın Cem Hısımcıl'a teşekkur ediyorum " dedi.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni korona tedbirleri icin sinyali verdi: MecburuzKafalar yine karışık! Bu hafta sonu kısıtlama var mı, kacta başlayacak? İşte tum detaylarBir ay icinde hamile bıraktığı 6 kadınla yan yana gelip poz verdiGenclere hayat yolunda rehberlik edecek projeleri icin Gursu Belediyesi'ne teşekkur eden KOSAB Başkanı Cem Hısımcıl, genclerin becerilerinin ve girişimcilik ruhlarının desteklenmesi icin hayata gecirilecek projelerde Gursu Belediyesi ile iş birliğinde olmaktan memnuniyet duyduklarını belirtti.
Gursu Kolektif Kariyer Merkezi tarafından uretilen projelerle; kamu, sanayi ve universite işbirliğinde, genc girişimcilerin, Turkiye'nin geleceğine imza atacakları buyuk projeleri uretmelerinde onderlik edilmesi hedefleniyor. - BURSA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı