MUŞ (İHA) – Muş'un Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıc, ilcedeki ciftcilere verdiği desteklerden dolayı Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın'a "Ciftci Dostu Şeref Belgesi" verdi.
Başkan Kılıc, ilcedeki ciftcilere gostermiş olduğu yakın ilgi ve desteklerden dolayı almış oldukları kararla Belediye Başkanı Cengiz Altın'a tum ciftciler adına "Ciftci Dostu Şeref Belgesi" takdim ettiklerini soyledi. Kılıc, "Belediye başkanımız her daim biz ciftcilerin yayında olmuştur. Başkanımız, odamızı ziyaretleri sırasında Ciftci Dostu Şeref Belgesi'ni takdim ettik. Başkanımızın odamızı ziyaretleri bizleri ziyadesi ile mutlu etti. Başkanımıza Malazgirtli tum ciftciler adına yaptığı başarılı calışmaları takdir ile karşılıyor, şahsım ve tum ciftciler adına cok teşekkur ediyorum" dedi.
Belediye Başkanı Cengiz altın ise misafirperverliğinden dolayı Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıc'a teşekkur ederek, "Odamızın başkanı, oda yonetimi ve ciftci kardeşlerimizin bize verdikleri Ciftci Dostu Şeref Belgesi bizleri ziyadesi ile mutlu etmiştir. Başkanımıza, oda yonetimine ve tum ciftci kardeşlerime cok teşekkur ediyorum" dedi. - MUŞ
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni korona tedbirleri icin sinyali verdi: MecburuzKafalar yine karışık! Bu hafta sonu kısıtlama var mı, kacta başlayacak? İşte tum detaylarBir ay icinde hamile bıraktığı 6 kadınla yan yana gelip poz verdiKaynak: İhlas Haber Ajansı