400 bin TL değerindeki cantasıyla kombin yaparak tepeden tırnağa kırmızılara burunen Bulent Ersoy, kurk alışverişine cıktı. Ersoy, iki elindeki buyuk tektaş yuzukler ve boynundaki pırlanta kolyesiyle ağızları acık bıraktı. Diva'nın uzerindeki pırlantaların yaklaşık 10 milyon TL olduğu oğrenildi.
[h=3]TİLKİ KAFASI BULUNAN KURK GİYDİ[/h]Mağazada tek tek kurkleri deneyen Bulent Ersoy'un giydiği beyaz kurk ağızları acık bıraktı. Yakasında tilki kafasının bulunduğu kurke 60 bin TL odeyen Ersoy, muhabirlerin "Hayvanseverler size cok kızacak" demesi uzerine "Evet biliyorum, ama alıştım. Kurkleri acık artırma ile satıp Turkan Saylan Hanım'ın vakfına vereceğim. Epey yuklu bir miktar tutar" dedi.

[h=3]KURKU TEPKİ CEKTİ[/h]Ersoy'un giydiği kurk kısa surede tepki cekerken "Hayvanlardan yapılan kurku satıp yardım mı yapacaksın?", "Bu kurkleri ne alın ne de bağışlayın" "Keşke o parayla fakire fukaraya yardım yapsaydın" ve "O tilkinin kafası ne oyle tam bir vahşet" yorumları yapıldı.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni korona tedbirleri icin sinyali verdi: MecburuzKafalar yine karışık! Bu hafta sonu kısıtlama var mı, kacta başlayacak? İşte tum detaylarBir ay icinde hamile bıraktığı 6 kadınla yan yana gelip poz verdi