Nilufer Belediyesi'nin Kalite, Cevre, İSG ve Vatandaş Memnuniyeti Yonetim Sistemleri İc Denetimi'nde gorev alan personelle bir araya gelen Nilufer Belediye Başkanı Turgay Erdem, asli gorevlerinin yanında ek sorumluluk alarak Nilufer Belediyesi'nin kurumsal gelişimine katkı sundukları icin denetcilere teşekkur etti.
Calışmalarını kalite yonetim sistemleri cercevesinde yuruten Nilufer Belediyesi, kurumsal gelişimi artırmak maksadıyla her yıl hem ic, hem de dış denetimlerle denetleniyor. Nilufer Belediyesi'nin ISO 9001 Kalite, ISO 14001 Cevre, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Guvenliği, ISO 10002 Vatandaş Memnuniyeti Yonetim Sistemleri 2019 yılı calışmaları kapsamında gercekleştirilen ic denetimlerde, toplam 98 personel gorev aldı. Nilufer Belediye Başkanı Turgay Erdem, ic denetimde gorev alarak, performans değerlendirmesi sonucu yuksek puan alan 15 personelle, Halk Evi'ndeki makamında bir araya geldi. Nilufer Belediye Başkan Yardımcıları ve aynı zamanda Kalite Yonetim Sistemi Temsilcisi Adem Vural ile Vatandaş Memnuniyeti Yonetim Sistemi Temsilcisi Zafer Yıldız'ın da yer aldığı buluşmada Başkan Turgay Erdem, gorev alan tum ic denetcilere teşekkur etti. Başkan Erdem, "Gonullu olarak destek verdiğiniz ve asli gorevinizin yanında ek sorumluluk alarak Nilufer Belediyesi yonetim sistemlerinin işleyişine katkı sağladığınız icin sizi kutluyorum. Bugun 15 arkadaşımızla bir aradayız ancak ben, denetimlerde gorev alan 98 arkadaşımıza da gonulden teşekkur ediyorum. Denetimlerde ozveriyle calışan butun arkadaşlarımıza odullerini ulaştıracağız" dedi. Denetcilerin, calışmalarını tarafsız ve ozgur bir şekilde gercekleştirdiklerini dile getiren Başkan Turgay Erdem, katkılarından dolayı performans değerlendirmesi kapsamında belirlenen 15 ic denetciye hediye cekleri verdi.
Nilufer Belediye Başkanı Turgay Erdem, "Yeni nesil belediyecilik anlayışıyla Niluferliler'e daha kaliteli bir hizmet verebilmek icin yonetim sistemlerimizi surekli gozden gecirerek, iyileştiriyoruz. Kurumumuzda gorev alan tum mudurluklerimiz, hem ic hem de dış denetciler tarafından denetleniyor. Hizmet kalitemizi her yıl daha da ust seviyeye cıkararak, Niluferliler'in yaşam kalitesini yukseltmek icin calışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu. - BURSA
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni korona tedbirleri icin sinyali verdi: MecburuzKafalar yine karışık! Bu hafta sonu kısıtlama var mı, kacta başlayacak? İşte tum detaylarBir ay icinde hamile bıraktığı 6 kadınla yan yana gelip poz verdiKaynak: İhlas Haber Ajansı