Didim Belediyesi Park Bahceler Mudurluğu ekipleri kent genelinde calışmalarını surduruyor.
Didim'i yeşil alanları ve parkları ile gorsel olarak zengin bir kent yapmak icin ilce genelinde calışmalarına devam eden Didim Belediyesi Park Bahceler Mudurluğu ekipleri, Camlık Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Tavşanburnu Tabiat Parkı'nda yuksek budama ve yerden budama, Altınkum Mahallesi ve Akbuk yolu uzerinde cim kesimi faaliyetlerini tum hızıyla gercekleştiriyor.

Devam eden calışmalar hakkında bilgiler veren Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, "Ekiplerimiz kentimizi guzelleştirmek ve estetik bir gorunume kavuşturmak icin buyuk bir ozenle calışıyor. Calışmalarımız kentimizin tum mahallelerinde belirlenen program cercevesinde devam ediyor" dedi. - AYDIN
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Koronadan vefat edenlerin yaptığı en buyuk yanlış! Prof. Ceyhan, ustune basa basa uyardı"Bir tek cumle soyleyeceksiniz" diyen Soylu'nun isteği HDP'li vekilleri zora soktuMaradona ve unlu modelle ilgili skandal sozler: Sabaha kadar cinsel ilişkiye girdilerKaynak: İhlas Haber Ajansı