Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Ustun TV5'te yayınlanan Muhammed Vefa ve Bunyamin Guler'in sunduğu Ankara Burosu adlı programa konuk oldu. Burada onemli acıklamalarda bulunan Ustun, Gelecek Partisi lideri Davutoğlu ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasındaki ilk kavganın Bulent Arınc nedeniyle yaşandığını soyledi.
[h=3]CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ARINC'IN GOREVDEN ALINMASINI İSTEMİŞ[/h]Ustun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın donemin Ankara Buyukşehir Belediye Başkanı Melih Gokcek ile Başbakan Yardımcısı olan Bulent Arınc arasında yaşanan parsel parsel tartışmanın ardından, Davutoğlu'na Arınc'ı gorevden alması icin talepte bulunduğunu soyledi.
[h=3]"BU HUKUMETİN BAŞBAKANI BENİM DİYEREK ARINC'I GOREVDEN ALMADI"[/h]İkili arasındaki 'parsel parsel' tartışmasının partiye ciddi zararlar verdiğini soyleyen Ustun, "Boyle bir atmosferin ortaya cıkmasından dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan Arınc'ın gorevden alınmasını istiyordu. Ahmet Davutoğlu, 'bu hukumetin başbakanı benim' diyerek Bulent Arınc'ı gorevden almadı. Davutoğlu bu kadar vefalı biri işte" dedi.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Koronadan vefat edenlerin yaptığı en buyuk yanlış! Prof. Ceyhan, ustune basa basa uyardı"Bir tek cumle soyleyeceksiniz" diyen Soylu'nun isteği HDP'li vekilleri zora soktuMaradona ve unlu modelle ilgili skandal sozler: Sabaha kadar cinsel ilişkiye girdiler[h=3]"BU DONEMDE GELECEK PARTİSİ'NDE SİYASET YAPMAK KOLAY DEĞİL"[/h]Bulent Arınc'ın Gelecek Partisi'ne davet edilip edilmeyeceği yonundeki soruya da yanıt veren Ustun, "Yok, davet olmaz. Bizim partiye gonullu gelmek isteyen kardeşlerimiz icin parti kurullarımızla ve genel başkanımızla konuşuruz. Bu donemde Gelecek Partisi'nde siyaset yapmak kolay değil. Cıkıp gelip, 'ben sizle birlikte hareket edeceğiz' derse ondan sonra bu konuyu konuşuruz. Davet gibi bir duşuncemiz yoktur. Bulent Arınc'ı da severiz" ifadelerini kullandı.