24Erzincanspor ile sponsoru olan maden şirketi arasında iyileştirme protokolu imzalandı.
Bir dizi acılış, inceleme ve toplantılara katılmak uzere Erzincan'a gelen TBMM eski Başkanı, son Başbakan Binali Yıldırım, iyileştirme protokolune katıldı.
24Erzincanspora desteklerinden dolayı sponsora teşekkur eden Yıldırım, "24Erzincansporumuz 3. Ligde şampiyon olup, sozunu tuttu. Takımı ve yonetimi kutluyorum. Takımımız, sponsorumuzun destekleri ile bu yıl da 2. ligde inşallah başarılı olacak. Şuan cok iyi gidiyorlar. Takımımıza ve sizlere guveniyorum." dedi.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Koronadan vefat edenlerin yaptığı en buyuk yanlış! Prof. Ceyhan, ustune basa basa uyardı"Bir tek cumle soyleyeceksiniz" diyen Soylu'nun isteği HDP'li vekilleri zora soktuMaradona ve unlu modelle ilgili skandal sozler: Sabaha kadar cinsel ilişkiye girdilerGercekleştirilen iyileştirme protokolu sonrası teşekkur konuşması yapan 24Erzincanspor yonetim kurulu başkanı Gokhan Keleş, "Başbakanımızın destekleriyle sponsorumuz ile devam eden sponsorluğumuzun iyileştirme protokolunu imzaladık. Kulubumuze desteklerini hicbir zaman esirgemeyen Başbakanımız Binali Yıldırım'a şukranlarımızı sunuyoruz" diye konuştu. - ERZİNCAN
Kaynak: İhlas Haber Ajansı