Husumetli olduğu kardeşi paletlerini yaktı, abisi isyan etti
Yangında paletlerin yanında bulunan gecekondu kule dondu

ANKARA - Ankara'nın Kecioren ilcesinde husumetli olduğu iddia edilen kucuk kardeş, abisinin paletlerini ateşe verdi. Alevlerin buyuyerek etrafa sıcraması sonucunda 1 gecekondu kullanılamaz hale geldi.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Merkez Bankası'ndan gece yarısı surpriz karar! Zorunlu karşılık oranları değiştiKoronadan vefat edenlerin yaptığı en buyuk yanlış! Prof. Ceyhan, ustune basa basa uyardıMaradona ve unlu modelle ilgili skandal sozler: Sabaha kadar cinsel ilişkiye girdilerYangın Ankara'nın Kecioren ilcesi Yeşiloz Mahallesi 493. Sokak'ta meydana geldi. İddialara gore, gece saat 02.30 sularında Ferhat K., husumetli olduğu abisi Emrah K.'nın sokakta bulunan paletlerini ateşe vererek olay yerinden uzaklaştı. Yangını goren cevredeki vatandaşlar sokakta bulunan otomobilleri uzaklaştırmaya calışırken, diğer yandan da gecekondudaki vatandaşları uyardı. Kısa sure icerisinde alev alan paletler, cevredeki gecekonduya sıcradı. Evden cıkan vatandaşlar, caresizce alevleri izledi. Yangını goren cevredeki komşular ise itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye erleri uzun suren calışmalar sonucunda alevleri kontrol altına alırken 1 gecekondu ise kullanılamaz hale geldi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
"Senin evinin koyunu, dukkanı da yakarım"
Kardeşine isyan eden ağabey Emrah K. "Devlete hesap ver. Seni cezaevine attırmazsam, yakayım mı senin evinin koyunu, dukkanı da yakarım. Ne yapayım ben, benim 80 milyarlık arabam yandı. Kimseye bir şey demedim. Ama artık yeter, ben yatarım. Ben cinayette işlerim" dedi.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / MEHMET KALAY