Tartıştığı halk otobusu surucusune copla saldırdı... O anlar kamerada
Ozel halk otobusune coplu saldırı kameraya yansıdı
KOCAELİ - Kocaeli'nin Gebze ilcesinde bir otomobil surucusu, trafikte tartıştığı ozel halk otobusu şoforune copla saldırdı. Saldırı sonrasında otobus şoforu kolundan yaralandı.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Son ankette carpıcı sonuclar! MHP'lilere Erdoğan'ı, AK Partililere de Bahceli'yi sordularİstanbul'da tedirgin eden goruntu! Uzun sure hafızalarınızdan silinmeyecekYerli korona aşısında bir kritik eşik daha aşıldı! Bakan Koca, "Umutluyuz" dediOlay Kocaeli'nin Gebze ilcesi Sultan Orhan Mahallesi İlyasbey Caddesi uzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye gore, Onur Turluk idaresindeki 41 J 4302 plakalı ozel halk otobusu caddede seyir halindeyken, trafik lambasının yeşil yanmasına rağmen on tarafta bulunan otomobilin hareketlenmediğini gorunce korna calarak ikaz etti. Bunun uzerine sinirlenen otomobil surucusu Turluk ile tartışmaya başladı. Sozlu tartışmanın şiddetlenmesiyle birlikte otomobilinden elinde copla inen otomobil surucusu, ozel halk otobusune saldırmaya başladı.
Otomobilden inerek copla saldırdı
Aracına saldırdığını goren Turluk, hemen camı acarak mudahale etmek istedi. Ancak gozu donen surucunun savurduğu cop darbelerinden birisini koluna alan Turluk, darbenin acısıyla camını kapattı. Otomobil surucusu daha sonra aracına binerek olay yerinden uzaklaştı. Turluk ise soluğu hemen polis karakolunda alarak trafikte kendisini darp eden surucuden şikayetci oldu. 3 cocuk babası Onur Turluk, magandanın saldırısı sonrasında 5 gun iş goremez raporu aldı. Polis ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı.
"Her gun bu sorunları yaşamaktan bıktık artık"
Saldırı anını anlatan halk otobusu şoforu Onur Turluk, "Saat 18.00 sularında şupheli bir şahıs tarafından darp edildim. Sadece onumde yeşil ışık yanmasına rağmen durduğu icin ben de korna calarak kendisini ikaz etim. İkaz ettikten sonra şahıs aracıyla onumu kesip once arabaya vurmaya başladı. Aracıma vurunca ben de otobusun şofor koltuğundaki yan camı actım ve acmamla copu bileğime yemem bir oldu. Aldığım cop darbesiyle camı tekrar kapattım. Zaten şahsın darp ettiği goruntulerde de var. 5 gun iş goremez raporu aldım. Şahıstan sonuna kadar şikayetciyim. Gerekli evrakları da emniyete ilettim goruntulerle birlikte. Boyle şahısların, boyle şehir zorbalarının bulunmasını ve bir an once cezalandırılmasını istiyorum. Bizler emekci insanlarız ve her gun bu sorunları yaşamaktan bıktık artık. Kolumun halini goruyorsunuz, şu an calışamayacağım" dedi.
Saldırı anı amator kamerada
Ote yandan magandanın otobuse saldırdığı anlar başka bir vatandaşın amator kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Goruntulerde sinirli otomobil surucusunun elinde copla gelerek once otobuse sonra surucuye saldırdığı goruluyor. Daha sonra otomobil surucusu bolgeden uzaklaşıyor ve otobus şoforu eli coplu magandanın arkasından bağırıyor. Ayrıca goruntulerde diğer vatandaşların mudahale etmediği sadece izlediği goruluyor
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / MUSTAFA USLU