Ordu'da, farklı tarih ve adreslerde 8 kişiyi oldurduğu gerekcesiyle yargılanan cinayet zanlısı, "Hayvan icin insan mı oldurulur? Cinayet işleyecek olsam parası olanları oldururdum" dedi.
Ordu'da farklı zamanlarda 8 kişinin oldurulmesiyle ilgili ve 'yağma, hırsızlık, ve kasten oldurme' suclarından şuan Elazığ F Tipi Kapalı İnfaz Kurumu'nda tutuklu bulunan Mehmet Ali Cayıroğlu, Akkuş ilcesinde Şeker Koseoğlu'nu oldurduğu gerekcesi ile Unye Ağır Ceza Mahkemesi'nde gorulen davada hakim karşısına cıktı. Duruşmaya, Sesli ve Goruntulu Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katılan cinayet şuphelisi Cayıroğlu, uzerine atılı suclamaları kabul etmeyerek, tanıkların dinlenmesini talep etti.

"Cinayet işleyecek olsam parası olanları oldururdum"
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]İstanbul'da tedirgin eden goruntu! Uzun sure hafızalarınızdan silinmeyecekKorona verilerinde vahim artış! Vefatlar rekor kırdı, 29 bin 132 vaka varYuhalama seslerini duyunca jet hızıyla dışarı cıktı: Hanginiz yuhaladı?Uzerine atılı olan cinayetlerin hicbirisi ile alakası bulunmadığını iddia eden Mehmet Ali Cayıroğlu, "Savunmamda ve dilekcemde belirttiğim tanıklar dinlendiğinde cinayetleri işlemediğim ortaya cıkacaktır. Samsun'da buyuk miktarda borcum vardı. Cinayet işleyecek olsam parası olanları oldururdum. Hayvan icin insan mı oldurulur? Sucsuzum, beraatimi istiyorum" dedi.
Mahkeme heyeti, dosyadaki eksik hususların giderilmesini ve sanığın tutukluluk halinin devamını kararlaştırıp, duruşmaları ileri tarihe erteledi. - ORDU
Kaynak: İhlas Haber Ajansı