Star'ın yeni dizisi 'Sol Yanım'ın merakla beklenen ilk tanıtımı yayınlandı. Genc yıldızları usta isimlerle buluşturacak olan dizinin yayınlanan tanıtımı buyuk merak uyandırdı. Yapımcılığını BKM'nin ustlendiği dizinin yonetmenliğini Serdar Gozelekli ustlenirken, senaryosunu ise Melis Civelek kaleme alıyor.
[h=3]SOL YANIM NİLGUN KİMDİR?[/h]Ekranlara 26 Kasım 2020 tarihi itibariyle gelen Sol Yanım dizisinde Nilgun karakterini Esra Bezen Bilgin canlandırmaktadır.
[h=3]ESRA BEZEN BİLGİN KİMDİR?[/h]Tiyatro ve sinema oyuncusu Esra Bezen Bilgin,1973 yılında Ankara'da doğdu. Hacettepe Universitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bolumu'nden mezun oldu. 1997'den bu yana İzmit Şehir Tiyatrosu'nda gorev aldı ve pek cok oyunda oynadı. Ayrıca bağımsız produksiyonlarda ve Aksanat Yeni Kuşak Tiyatro'da ceşitli oyunlarda rol aldı. 2004'te Reha Erdem'in yonettiği Korkuyorum Anne filmiyle sinema kariyerine başladı.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Tartışmalı koronavirus aşısıyla ilgili bomba itiraf: Calışmalarda hata yaptıkYuhalama seslerini duyunca jet hızıyla dışarı cıktı: Hanginiz yuhaladı?Arac sahiplerine kotu haber! Benzinden sonra bir buyuk zam da motorineKukla tasarımı konusunda eğitim aldı ve Nasreddin Hoca, Kuva-yı Milliye, Bin Varmış Hic Yokmuş isimli kukla oyunlarında yonetmen yardımcılığı yaptı. Esra Bezen Bilgin, tiyatro yonetmeni Mehmet Ergen ile evlidir. Gece isimli bir oğlu vardır.
[h=3]ESRA BEZEN BİLGİN DİZİLERİ FİLMLERİ[/h]Esra Bezen Bilgin, başrollerini Hazal Kaya ile Burak Deniz'in paylaştığı Bizim Hikaye'nin oyuncu kadrosunda dahil oldu. Esra Bezen Bilgin, Filiz ve kardeşlerinin annesi Şukran'ı canlandırdı.
Sol Yanım - Sezon 1
2018 Uzun Zaman Once
2015 Ana Yurdu
2014 Silsile
2013 Kusursuzlar
2004 Korkuyorum Anne