İzmir'de hastanede yeni tip koronavirus (Kovid-19) tedavisi goren 90 yaşındaki kadın taburcu edildi.
Foca ilcesinde yaşayan, 3 cocuğu ve 7 torunu bulunan Saadet Solac'ın Menemen Devlet Hastanesinde gorduğu 10 gunluk tedavinin ardından Kovid-19 testi negatif cıktı.
Yaşlı kadın hastaneden taburcu edildi.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Reform goruşmelerinde ilk durak netleşti! İki bakan, 'Patronlar Kulubu'nu ziyaret edecekTartışmalı koronavirus aşısıyla ilgili bomba itiraf: Calışmalarda hata yaptıkYuhalama seslerini duyunca jet hızıyla dışarı cıktı: Hanginiz yuhaladı?Solac, AA muhabirine, kendisine destek olan sağlık calışanlarına teşekkur etti.
Rahatsızlık hissettikten bir hafta sonra doktora gittiğini belirten Solac, şoyle konuştu:
"Hastaneye gittiğimde doktorlar once bana zaturre teşhisi koydu. Kovid-19 testi pozitif cıkınca hastanede yatarak tedavi gordum. Şimdi sağlık durumum iyi. Evde dinleniyorum. Artık sadece kendi ilaclarımı kullanıyorum. Herkes Kovid-19 salgınına karşı dikkatli olmalı ve tedbirlere uymalı.
Uyarılara dikkat etmedim ve bu hastalığa yakalandım. Bu hastalığın şakası yokmuş. Onu gordum ve bizzat yaşadım."
Kaynak: Anadolu Ajansı / Tezcan Ekizler