Aytemiz Alanyaspor, 33 yaşındaki Portekizli kaleci Jose Marafona'nın sozleşmesini yeniledi.
Alanyaspor, kaleci Marafona'nın sozleşmesini, Başkan Hasan Cavuşoğlu'nun katılımıyla tesislerde yapılan imza toreniyle 2 yıl daha uzattı.
Başkan Hasan Cavuşoğlu imza toreninde yaptığı konuşmada, "Marafona'yı Portekiz'de 2 yıl once tanıdım. İyi ki tanımışım. Kendisinin ne kadar kaliteli bir kişi olduğunu ilk gorduğumde anlamıştım. İyi ki Marafona'yı Alanyaspor'a getirmişiz. Yeni sozleşmesi her iki taraf icin de hayırlı olsun. Kalede duruşu ve kişiliğiyle inşallah kat edeceğimiz cok yol var. Kendisine teşekkur ediyorum" dedi.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Reform goruşmelerinde ilk durak netleşti! İki bakan, 'Patronlar Kulubu'nu ziyaret edecekTartışmalı koronavirus aşısıyla ilgili bomba itiraf: Calışmalarda hata yaptıkYuhalama seslerini duyunca jet hızıyla dışarı cıktı: Hanginiz yuhaladı?Futbolcumuz Marafona ise, "Burada olmaktan dolayı cok mutluyum. Bana guvendikleri ve bu fırsatı verdikleri icin başkan beye teşekkur ediyorum. Elbette Alanyaspor'un başarısı icin mucadele ediyoruz. Bu guveni boşa cıkarmamak icin sahada elimden geleni yapmaya devam edeceğim" diye konuştu. - ANTALYA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı