Karabuk'un Safranbolu ilcesinde bir kişi, daha once kamp yaptığı sırada karşılaştığı tilkiyi aynı bolgeye giderek beslemeye devam ediyor.
Her yıl yaz aylarında yaklaşık 2 ay karavanıyla kamp yaptığı Sarıcicek mevkisinde karşılaştığı ve yemek verdiği icin de yanından ayrılmayan tilkiyi unutmayan Mehmet Unal, zaman zaman aynı bolgeye gidiyor.

Burada tekrar karşılaştığı tilkiyi eliyle beslemeyi surduren Unal, AA muhabirine, adını "Minnoş" koyduğu tilkinin ac kalmaması icin elinden geleni yaptığını soyledi.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Arac sahiplerine kotu haber! Benzinden sonra bir buyuk zam da motorineYuhalama seslerini duyunca jet hızıyla dışarı cıktı: Hanginiz yuhaladı?İmzalar atıldı! Turkiye ile Katar arasında 300 milyon dolarlık anlaşmaBu hayvanların insanlara cok yakın olduğunu ve avlanmaması gerektiğini belirten Mehmet Unal, "Ben her yıl yaylada 1 ya da 2 ay kamp yaparım. Bu sırada yanıma bu tilki yaklaştı. Sonra her gun gelmeye başladı. Yemek verdim. Kamptan ayrıldım ama aklım onda kaldı. Donem donem o bolgeye gittiğimde tilkiyi beklerken gordum ve kendisine yemek vermeye devam ettim. Bundan sonra da imkanım oldukca gidip besleyeceğim." diye konuştu.
Unal, tilkiyi beslediği anları da cep telefonu kamerasıyla goruntuledi.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Mehmet Unal