Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Yonetim Kurulu, Malatya Buyukşehir Belediye Başkanı Selahattin Gurkan'ı ziyaret etti. Cemiyet Başkanı Aziz Yiğit, cemiyet olarak yaptıkları calışmalar hakkında bilgiler aktardı. Selahattin Gurkan uzun suredir tedavi goren gazeteci Akif Celik'in sağlık durumu hakkında gazetecilerden ve Celik'in eşi Fatma Celik'ten bilgiler aldı.
Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti'nde Fatih Avcı'dan sonra goreve getirilen Aziz Yiğit ve yonetimi Malatya Buyukşehir Belediye Başkanı Selahattin Gurkan'ı makamında ziyaret etti. Başkan Gurkan ile yerel medya ve Malatya uzerine istişarelerde bulunan gazeteciler, Gurkan'a başarılı calışmalarından dolayı teşekkur etti. Gurkan, Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti ve Yonetim Kurulu'nu ağırlamaktan buyuk onur duyduğunu soyleyerek, "Yerel basının ayakta durması, şehrin gelişimi icin cok onemli. Yerel yonetimlerin eksik yaptığı ya da bazen goremediği şeyleri doğru ve objektif bir şekilde kamuoyunun vicdanı olacak şekilde yansıtmaları yol gosterici olabiliyor. Biz basının kamusal bir gorev yaptığını biliyoruz. Yerel basın da bir şehrin beş duyusu olarak calışır. O şehirde olan olayların veya hadiselerin iyi veya kotu topluma duyurulması noktasında hakikaten kamusal bir gorev icra ediyorlar. Tabiri caizse toplumun gozu, kulağı, dili, dokunma duygusu ve koku alma duygusu gibi şehrin tum olgularını kamuoyuyla paylaşırlar. Malatya'daki yerel basını desteklenmesi noktasında da elimizden geldiğince calışmalar yapıyoruz. Basın mensubu calışanlarına başarılar diliyorum" dedi.

Daha sonra gazetecilere, once koran virus tedavisi goren sonra kalp ve beyin rahatsızlıklarıyla Turgut Ozal Tıp Merkezi'ne kaldırılan ve tedavisi devam eden gazeteci Akif Celik'in durumu hakkında bilgiler soran başkan Gurkan, Celik'in eşi Fatma Celik'i arayarak, son durumu hakkında bilgiler aldı. Yapılması gereken ne varsa karşılanması ve surecin yakından takip edilmesi konusunda basın birimine talimat veren başkan Gurkan, Celik'in eşine gecmiş olsun dileklerini iletti. - MALATYA
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]İmzalar atıldı! Turkiye ile Katar arasında 300 milyon dolarlık anlaşmaYuhalama seslerini duyunca jet hızıyla dışarı cıktı: Hanginiz yuhaladı?Satılık ya da kiralık ilanı değil! Evinin camına astığı yazıya bakan bir daha bakıyorKaynak: İhlas Haber Ajansı