Mardin'in Midyat İlcesine yapımı duşunulen Halk Kutuphanesinin yapımını Altunkaya ailesi ustlendi. Mardin Valiliğinde duzenlenen imza torenine katılan Altunkaya Grup Yonetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya Mardin Valisi Mahmut Demirtaş'la protokol imzaladı.
Bunyesinde faaliyet gosteren bircok global marka ile ulke ekonomisine onemli katkılar sağlayan Altunkaya Şirketler Grubu sosyal sorumluluk projeleriyle de adından sıkca soz ettiriyor. Super Ligde bircok takıma forma sponsoru olan Altunkaya Grup, eğitim alanında da onemli calışmalara imza atmaya devam ederken Mardin'in Midyat ilcesinde yapımı planlanan Halk Kutuphanesinin yapımını ustlendi. Mardin Valiliğinde duzenlenen imza torenine katılan Altunkaya Grup Yonetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya Mardin Valisi Mahmut Demirtaş bir protokol imzalayarak kutuphane yapımını ustlendi. Eğitimin ulke kalkınması icin onemli bir faktor olduğunu ifade eden Mardin Valisi Mahmut Demirtaş Altunkaya'ya teşekkur ederek, "Hayırsever iş adamı Mahsum Altunkaya'nın Midyat ilcemize yaptıracağı Halk Kutuphanesi Bina Yapım Projesi Protokolunu imzaladık. Midyat ilcemize hayırlı olsun" dedi.

Eğitimin en buyuk oncelikleri olduğuna dikkat ceken Altunkaya ulke genelinde okuma alışkanlığının arttırılması icin her turlu desteği vermeye devam edeceklerini belirterek, "Bugun onemli bir projenin gercekleştirilmesi icin Mardin Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş ile bir protokol imzaladık. Kutuphaneler elbette toplumun butun kesimleri icin buyuk onem taşıyor. Hazırlattığımız bolge mimarine uygun ozel bir proje ile doğup buyuduğumuz Midyat'a boyle bir eser kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kurumlar elbette ekonomiye katkı sağlarken sosyal sorumluluk projeleriyle de toplumun butun kesimleriyle kucaklaşmak ve insanların ihtiyac duyduğu alanlarda hizmetler vermek zorundadır. Yapımını ustlendiğimiz Midyat Halk Kutuphanesinin ulkemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Arac sahiplerine kotu haber! Benzinden sonra bir buyuk zam da motorineYuhalama seslerini duyunca jet hızıyla dışarı cıktı: Hanginiz yuhaladı?İmzalar atıldı! Turkiye ile Katar arasında 300 milyon dolarlık anlaşmaMardin Valiliğinde duzenlenen imza torenine Midyat Belediye Başkan Yardımcısı Metin Kutlu'da katıldı. - GAZİANTEP
Kaynak: İhlas Haber Ajansı