Sivas'ın Suşehri ilcesinde, yeni tip koronavirus (Kovid-19) tedbirleri kapsamında denetim yapıldı.
Suşehri Kaymakamı Hidayet Sarı, Belediye Başkanı Fazlı Yuksel ve ilgili birimlerin katıldığı denetimde vatandaşlara maske, mesafe ve hijyen uyarısında bulunuldu.
Kaymakam Sarı, ilce olarak daha sıkıntılı gunler yaşamamak icin vatandaşlardan tedbirli olmalarını istedi.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Arac sahiplerine kotu haber! Benzinden sonra bir buyuk zam da motorineYuhalama seslerini duyunca jet hızıyla dışarı cıktı: Hanginiz yuhaladı?İmzalar atıldı! Turkiye ile Katar arasında 300 milyon dolarlık anlaşmaDenetimlerin aralıksız sureceğini dile getiren Sarı, "İlce Hıfzıssıhha Kurulumuzun aldığı tedbirleri uygulamaya calışıyoruz. Denetim ekiplerimiz surekli sahada, vatandaşlarımızı hem bilgilendiriyor hem de denetim gercekleştiriyor. Ulke olarak tek amacımız bu illet virusten bir an once kurtulmak. Bunun icin de maske, mesafe ve hijyen başta olmak uzere tedbirlere uyulması gerekiyor." dedi.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Faruk Kara