Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Adıyaman İl Kongresi'ne katıldı.
Babacan, Adıyaman programı kapsamında sivil toplum kuruluşu temsilcileriyli bir araya gelip esnaf ziyareti gercekleştirdi.

Ardından kentte ki bir otelde duzenlenen toplantıda Ali Babacan, basın mensuplarıyla goruştu.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]İmzalar atıldı! Turkiye ile Katar arasında 300 milyon dolarlık anlaşmaYuhalama seslerini duyunca jet hızıyla dışarı cıktı: Hanginiz yuhaladı?Karantinadaki oğluna ekmek gotururken, gordukleri karşısında ağladıBabacan, kongrede, pandemi vaka sayılarını eleştirdi.
Turkiyedeki vakala sayılarının gizlendiğini savunan Babacan, " Dun akşam hukumetin ilgili bakanı bir acıklama yaptı. Aylardır hepimizden gizlenen bu pandemi ile ilgili vaka sayılarını acıkladı. Son 24 saatteki vaka sayısının 28 bin 351 olduğunu soyledi. Tabi bu sayıya inanacaksak o ayrı mesele, gectiğimiz haftalarda yaptığum pek cok konuşmada ben bu vaka sayısı acısından Turkiye'nin dunyada ilk 5'te olduğunu soylemiştim, hatta tahmini rakamları da paylaşmıştım. Şimdi dun gece ortaya cıktı ki tahminlerimiz doğruymuş, dun acıkladıkları rakam Amerika ve Hindistan'ın hemen peşinden vaka sayısında dunyada 3'uncu olduğumuzu gosteriyor." ifadelerini kullandı.
Kongrede tek liste aday olan Uğur Dundar il başkanlığına secildi.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Orhan Pehlul