Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Ankara'da Giresun'da yapılması planlanan projelerle ilgili goruşmeler gercekleştirdi.
İlk olarak Kultur ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u ziyaret eden Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun'un başta Zeytinlik mahallesi, Giresun Kalesi, adası ile diğer doğal guzellikleri ve tarihi dokusuyla bir turizm kenti olduğunu belirtti. Turizm amaclı planlanan ve yapılması hedeflenen projelerini aktaran Şenlikoğlu, Bakan Ersoy'u Giresun'a davet etti. Bakan Ersoy ise bu teklifi memnuniyetle karşıladı.

Başkan Şenlikoğlu ikinci olarak Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Muduru Prof. Dr. Kemal Varın Numanoğlu'nu ziyaret etti. Şenlikoğlu, ziyarette eğitim alanında Giresun'da yapılan calışmaları ve Endustri Meslek Lisesi ve Cevresi Projesi'nin onemini anlattı. Daha sonra ise Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Mudurluğu'nu ziyaret ederek Genel Mudur Dr. Nevzat Birişik goruştu.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]İmzalar atıldı! Turkiye ile Katar arasında 300 milyon dolarlık anlaşmaYuhalama seslerini duyunca jet hızıyla dışarı cıktı: Hanginiz yuhaladı?Karantinadaki oğluna ekmek gotururken, gordukleri karşısında ağladıAnkara temaslarını değerlendiren Başkan Aytekin Şenlikoğlu, "Yoğun programları arasında bizleri kabul eden ve ilgiyle dinleyen Sayın Bakanımız ve Sayın Genel Mudurlerimize cok teşekkur ediyorum. Kendilerine projelerimizden bahsedip bilgi vererek, destek taleplerimizi ilettik. Sağ olsunlar, ozenle dinleyerek, destek sozunde bulundular. Umarım ki yakın gelecekte daha net ve somut bilgilerle mujde vermekte nasip olur. Giresun'u her yonuyle geliştirmek icin bir ayağımız surekli Ankara'da olacak" dedi. - GİRESUN
Kaynak: İhlas Haber Ajansı