CHP Parti Meclisi (PM) toplantısı sona erdi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıcdaroğlu başkanlığında video konferans yontemiyle yapılan PM toplantısı 5 saat surdu.

Kılıcdaroğlu'nun sunuşuyla başlayan PM toplantısında, MYK'nin 9 Kasım'daki toplantısında Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu ve Yonetim Kurulu uyesi Erol Gobelek'in, Şehitkamil İlce Başkanı Mehmet Coşkun Atalamış ve Yonetim Kurulunun, İslahiye İlce Yonetim Kurulu uyesi Efkan Kose'nin ve Nizip İlce Yonetim Kurulu uyeleri Turgay Ozaslan ve Abdulkadir Akcakoca'nın gorevden alınması kararına yonelik itirazlar goruşuldu.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]İmzalar atıldı! Turkiye ile Katar arasında 300 milyon dolarlık anlaşmaYuhalama seslerini duyunca jet hızıyla dışarı cıktı: Hanginiz yuhaladı?Karantinadaki oğluna ekmek gotururken, gordukleri karşısında ağladıCHP tuzuğu gereği soz konusu itirazların kabulu veya reddi icin PM uyelerinin kapalı şekilde oy vermesi gerekiyor.
Toplantı video konferans yontemiyle yapıldığı icin itirazlar işleme alındı ancak il başkanı ve diğer ilce yonetim kurulu uyelerinin yaptıkları itiraza ilişkin oylama yuz yuze gercekleştirilecek toplantıya bırakıldı. PM uyeleri yapılan ilk yuz yuze toplantıda, bu itirazları karara bağlayacak.
Guncel siyasi gelişmelerin de ele alındığı PM'de, pandeminin ekonomik ve sosyal etkileri de değerlendirildi.
Toplantıda, ayrıca CHP Ekonomi Masası'nın Adana, Mersin ve Hatay'daki calışmalarına ilişkin uyelere detaylı bilgi aktarıldı. Bundan sonra yapılacak il ziyaretlerine ilişkin PM uyelerine bilgi verildi.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Barış Gundoğan