Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, ilcedeki farklı okullarda gorev yapan ve emekliye ayrılan oğretmenlere Milli Eğitim Bakanlığı tarafından duzenlenen Hizmet Şeref Belgelerini verdi.
Kaymakamlıkta yeni tip koronavirus (Kovid-19) tedbirleri kapsamında duzenlenen programa, Erdoğan ile İlce Milli Eğitim Muduru Tahir Kibar ve emekliye ayrılan oğretmenler katıldı.
Oğretmenlerin gercek anlamda hicbir zaman emekli olmadıklarını belirten Erdoğan, "Oğretmenlik mesleği kutsal bir meslektir. Oğretmenlerimiz emekliye ayrılsa da bu unvanı her zaman uzerlerinde taşımaya devam ederler. Ben oğretmenlerimize, eğitim camiasına sunmuş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkur ediyorum. Bundan sonraki yaşamlarında sağlık ve mutluluklar diliyorum." ifadesini kullandı.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Asgari ucretlinin heyecanla beklediği tarih netleşti! Maaş zammı icin ilk raunt başlıyorSatılık ya da kiralık ilanı değil! Evinin camına astığı yazıya bakan bir daha bakıyorKarantinadaki oğluna ekmek gotururken, gordukleri karşısında ağladıEmekliye ayrılan oğretmenler ise Erdoğan'a teşekkur ederek, gunun anısına hatıra fotoğrafı cektirdi.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Kadriye Coşkun