İcişleri Bakanlığının valiliklere gonderdiği 'Koronavirus Denetimleri' konulu genelge kapsamında denetimlere aralıksız devam eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Colakbayrakdar, bu seferde Erciyesevler ve Sahabiye Mahallesi'nin pazar yerlerini denetledi. Vatandaş ve esnaflarla gonul selamıyla selamlaşan Başkan Colakbayrakdar, maske, mesafe ve hijyen kurallarına daha fazla hassasiyet gosterilmesi konusunda esnaf ve vatandaşları uyardı.
Kocasinan Kaymakamı İlhan Abay ile birlikte sosyal mesafe kuralına dikkat edilerek pazar tezgahlarını tek tek dolaşıp, 'Hayırlı işler' temennisinde bulunan Başkan Colakbayrakdar, "Kurallara uyalım, tedbirleri elden bırakmayalım" uyarısında bulundu. Başkan Colakbayrakdar, şunları soyledi: "Bu denetimlerle vatandaşlarımızın toplum sağlığını koruma hedefi icinde adım adım devam ediyoruz. Temizlik, maske ve sosyal mesafeyi ihmal etmiyoruz. Pazar yerlerimizde Kocasinan Belediyemiz tarafından en ust seviyede onlemler alınmış durumdadır ve Emniyet Mudurluğumuz tarafından da gerekli denetimler yapılmaktadır. Bu noktada hemşehrilerimizin ve esnafımızın kurallara hassasiyet gostermesinden dolayı herkese teşekkur ederim. Unutmayalım ki; bu kurallar hepimiz icindir. Bu kurallara uymak hem kendi sağlığımız hem de toplum sağlığını korumak adına onemli ve değerlidir. Hemşehrilerime sağlıklı gunler diliyorum."
Kocasinan Kaymakamı İlhan Abay da "Tedbirlere uyan esnaf ve vatandaşlarımıza gostermiş oldukları hassasiyetten dolayı teşekkur ediyorum." dedi.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Asgari ucretlinin heyecanla beklediği tarih netleşti! Maaş zammı icin ilk raunt başlıyorSatılık ya da kiralık ilanı değil! Evinin camına astığı yazıya bakan bir daha bakıyorKarantinadaki oğluna ekmek gotururken, gordukleri karşısında ağladıEsnaflar ise yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Colakbayrakdar'a teşekkur ederek, "Başkanımız Sayın Ahmet Colakbayrakdar, bizlere her zaman destek oluyor ve hassasiyetleri bizleri cok memnun ediyor." diye konuştu. - KAYSERİ
Kaynak: İhlas Haber Ajansı