KAHRAMANMARAŞ'ta Hakan Ozkan (32), tartıştığı annesi Yurdagul Ozkan'ı (56), 20 yerinden bıcaklayarak oldurdu.
Olay, oğle saatlerinde Kumbet Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya gore Hakan Ozkan, henuz bilinmeyen bir nedenle annesi Yurdagul Ozkan ile tartışmaya başladı. Tartışmada cinnet getiren Hakan Ozkan, bıcakla annesine saldırdı. Boğazı ve goğsu başta olmak uzere vucudunun değişik yerlerinden yaklaşık 20 bıcak darbesi alan Yurdagul Ozkan, kanlar icinde yere yığıldı.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Akıncı Ussu Davası'na FETO'cu hainlerin kustah tehditleri damga vurduODTU'den heyecanlandıran buluş! Koklamak koronadan korunmaya yetiyorSon secim anketinde buyuk surpriz! Sadece 4 parti barajı gecebiliyor'ANNEMİ OLDURDUM GELİN BENİ ALIN'Hakan Ozkan, olayın ardından 155 polis hattını arayıp "Annemi oldurdum, gelin beni alın" diyerek kendini ihbar etti. Bunun uzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Yurdagul Ozkan'ın olduğunu belirledi. Kadının cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi icin Malatya Adli Tıp Kurumu'na goturuldu. Hakan Ozkan ise polis tarafından gozaltına alınarak emniyete goturuldu.
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Omer KOC