Turk profesyonel boksunun onemli yeteneği Volkan Gokcek'in rakibi antrenman dovuşleri sırasında bileğini kırınca maca cıkamayacağı acıklandı.
Fransa'da 27 Kasım Cuma gecesi ringe cıkacak olan Turk profesyonel boksunun onemli yeteneği Volkan Gokcek'in rakibi antrenman dovuşleri sırasında bileğini kırınca maca cıkamayacağı acıklandı. Sporcunun promotoru ve EC BOXİNG Spor Kulubu Yonetim Kurulu Başkanı Erol Ceylan, "Karşılaşmaya cok az bir sure kala Azerbaycanlı rakibimiz Bakhtiyar Isgandarzada'nın bileğini kırmasına cok uzulduk, ancak biz Volkan'ı maca cıkarmak amacıyla hemen calışmalara başladık ve Fransız boksor Aboubeker Bechelaghem, ile anlaştık. Yeni rakibimiz Aboubeker Bechelaghem, cok tecrubeli bir isim. Volkan Gokcek'e gore daha fazla mac sayısına sahip. Ancak ben sporcuma guveniyorum. Daha once de Ukrayna'nın sekiz macta yenilgi yuzu gormeyen Octavian Gratii'ye ilk yenilgisini tattırmıştı Volkan" şeklinde konuştu.
EROL CEYLAN: "YENİ RAKİP NAKAVT CANAVARI"
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Hem suclu hem gucluler! Akıncı Ussu Davası'nın sanıklarından mahkemeye kustah tehditlerODTU'den heyecanlandıran buluş! Koklamak koronadan korunmaya yetiyorOrgutten kacan terorist tecavuz olaylarını boyle anlattı: Orada erkek kadın fark etmiyorduDort kez Almanya ve bu yılın başında ise dunyanın en iyi promotoru secilen Erol Ceylan, yeni rakibin cok sert bir boksor olduğunu ve karşılaşmalarının coğunu ya nakavtla kazandığını, ya da nakavtla kaybettiğini vurgulayarak, "Volkan'ın cok dikkatli olması gerek ancak ben sporcuma guveniyorum bu karşılaşmayı da en iyi şekilde kazanacaktır" dedi.
24 yaşındaki yenilgisiz sporcu Volkan Gokcek, kendisi icin rakibin fark etmeyeceğini ve herkesle, her yerde dovuşmeye hazır olduğunu soyledi. Kulubun basın danışmanı Vedat Alyaz, sporcuların son antrenmanlarını tamamlayarak kulubun başantrenoru Bulent Başer, eşliğinde Hamburg Havalimanı'ndan Fransa'ya uctuğunu vurgulayarak, "Aynı gecenin ana macında ise Turk boks kulubu EC BOXİNG sporcularından Christian Hammer, Fransızların Olimpiyat şampiyonu Tony Yoka'ya karşı eldiven giyecek. Turk Kulubunun ağır toplarından Viktor Faust, ise yine galada ringe cıkacaklar arasında yer alıyor" diye konuştu.
(İHA)
Kaynak: İhlas Haber Ajansı