Barış Pınarı Harekatı ile terorden arındırılan Suriye'nin Rasulayn ve Tel Abyad ilcesinde ihtiyac sahiplerine insani yardım malzemesi dağıtıldı.
Şanlıurfa Valiliğinden yapılan acıklamaya gore, Barış Pınarı Harekatı ile huzur ve guven ortamına kavuşan Rasulayn ile Tel Abyad ilcesinde, Şanlıurfa Valiliği Suriye Destek ve Koordinasyon Merkezi (SUDKOM) koordinesinde cok yonlu calışmalar suruyor.
Bu kapsamda Barış Pınarı Bolgesi'ndeki insani yardımları organize eden İl Afet ve Acil Durum Mudurluğu, Tel Abyad ve Rasulayn'da mahalli meclislerin de desteğiyle tespit edilen ihtiyac sahibi ailelere gıda kolisinden oluşan insani yardım malzemelerini ulaştırdı.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Hem suclu hem gucluler! Akıncı Ussu Davası'nın sanıklarından mahkemeye kustah tehditlerODTU'den heyecanlandıran buluş! Koklamak koronadan korunmaya yetiyorOrgutten kacan terorist tecavuz olaylarını boyle anlattı: Orada erkek kadın fark etmiyorduGeliri olmayan, calışanı bulunmayan ailelerin bulunduğu mahalle ve koylerde insani yardım dağıtımları organize eden AFAD, ailelere nufus sayısına gore belirlenen miktarda en az bir ay yetecek kadar erzak sağladı.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Yasin Dikme