Seslendirme projeleriyle sık sık adından soz ettiren Akasya Asılturkmen, gectiğimiz gunlerde kaş kaldırma estetiği yaptırdı. Goz kapaklarının duşukluğunu ortadan kaldırmak isteyen Asılturkmen, yaşadığı zorlu sureci gostermek icin kızaran gozlerini ve bandajlı yuzunu yayınladı.
[h=3]"BU ACININ DORTTE BİRİNİ BİLSEYDİM YAPTIRMAZDIM"[/h]Fotoğrafını paylaşıp yaşadıklarını anlatan Akasya Asılturkmen, paylaşımına şu notu duştu: "Yarın bandaj ve dikişlerim alınıyor. Gorunenler şişlik değil, tamponlar. Bu arada madem surekli tecrube paylaşıyoruz, cok acık soylemeliyim ki bir haftadır cektiğim acıyı cekeceğimi bilsem, hatta dortte birini kalkışmazdım. Bir yandan da doktorumun neşeli asistanının dediği gibi; on gun sonra kesin hicbir şey hatırlamayacağım. Soyleseydik kacardınız da dedi bu arada tatlı arkadaş."

[h=3]"TIRSA TIRSA GİDİP YAPTIRDIM"[/h]"İşin olumlu tarafı, uzun suredir alnımın ve dolayısıyla goz kapaklarımın duşukluğunu ortadan kaldırmak istiyordum ve sanırım bunu atlattım. Hayır, pandemi yuzunden iptal edemezdim cunku doktorumun bir senelik takvimi zaten doluydu. O yuzden tırsa tırsa gittim yaptırdım. Beklemediğim şeyler aslında iyi oldu, bekleseydim yine girmezdim. Bu arada kimsenin korktuğu urktuğu yok, herkes sadece merak ediyor ve yaptırmak istiyor ki bu da biz kadınların cılgınlığının ispatı. Buraya şişim inmiş, ufacık bir mudahaleydi, sihirli kucuk bir dokunuştu pozlarımı atmadan şu halimi koyayım da ibretlik, belki bir daha duşunursunuz.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Hem suclu hem gucluler! Akıncı Ussu Davası'nın sanıklarından mahkemeye kustah tehditlerODTU'den heyecanlandıran buluş! Koklamak koronadan korunmaya yetiyorOrgutten kacan terorist tecavuz olaylarını boyle anlattı: Orada erkek kadın fark etmiyordu[h=3]"BU İŞLEMİ 20 SENEDİR İSTİYORDUM"[/h]Aslında şeytan diyor ilk gunku halini koy da, şimdi IG fotoğrafı kaldırır falan diye koymuyorum. Not: Bence kendini beğenmeyen, kendiyle barışık olmayan insanlar değil, oz guveni yuksek ve kendiyle barışık insanlar boyle işlere kalkışıyor genelde. Bir de mevzunun yaşla da ilgisi yok, ben bunu yirmi senedir istiyordum. Soyleyeceklerim bu kadar. Yarın hepsini paylaşacağım, takipte kalın anacım!"