Şehitkamil Belediyesi, gecmişte gecirmiş olduğu bir rahatsızlıktan dolayı kısmi felclik gecirerek bedensel engelli olan Elif Buyukcelebi'ye cok istediği tekerlekli sandalyeyi hediye etti. Buyuk mutluluk yaşadığını dile getiren Elif Buyukcelebi, kendisine bu mutluluğu yaşatan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkur etti.
Şehitkamil Belediyesi, engellilerin ve ihtiyac sahiplerinin umudu olmaya devam ediyor. Hediye ettiği tekerlekli sandalyelerle engelli vatandaşlar icin yeni bir hayatın başlangıcına olanak sunan Şehitkamil Belediyesi, son olarak Boyno Mahallesi'nde kızı Turkan Yılmaz ile birlikte yaşayan bedensel engelli Elif Buyukcelebi'yi ziyaret ederek, cok istediği tekerlekli sandalyeyi hediye etti. Tekerlekli sandalyesine kavuşan Elif Buyukcelebi, duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkur etti.

"Cok teşekkur ediyorum"
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Hem suclu hem gucluler! Akıncı Ussu Davası'nın sanıklarından mahkemeye kustah tehditlerODTU'den heyecanlandıran buluş! Koklamak koronadan korunmaya yetiyorOrgutten kacan terorist tecavuz olaylarını boyle anlattı: Orada erkek kadın fark etmiyorduAnnesinin mutluluğuna ortak olan Turkan Yılmaz, "Annem, gecmişte gecirdiği bir rahatsızlıktan dolayı kısmi felclik sonucu bedensel engelli kaldı. Maddi durumumuz yeterli olmadığı icin tekerlekli sandalye alamıyorduk. Annem, şu an bobrek ve kalp hastası olduğu icin hastaneye gidip gelmekte buyuk zorluklar cekiyorduk. Şehitkamil Belediyemizin engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye yardımı yaptığını duydum ve belediyemize bu konuda istekte bulundum. Sağ olsun belediyemizden ekipler, bugun annemin cok istediği tekerlekli sandalyeyi getirerek hediye ettiler. Bundan dolayı cok mutluyum. Belediye Başkanımıza, annemin ihtiyacı olan tekerlekli sandalyeyi hediye ettiği icin cok teşekkur ediyorum. Allah, Başkanımızı hicbir zaman başımızdan eksik etmesin" diye konuştu. - GAZİANTEP
Kaynak: İhlas Haber Ajansı