Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, vatandaşların ilceye orman işletme mudurluğu kurulması taleplerinin olduğunu bildirdi.
Ertuğrul, AA muhabirine, ilcede gecen yıl 2 tane orman işletme şefliği kurulduğunu soyledi.
Uc tane orman işletme şefliğinin de daha onceden olduğunu belirten Ertuğrul, "Şu anda 5 şefliğimiz var. Gecen yıl orman emvali uretimi konusunda rekor kırdık. Orman kooperatifimiz Turkiye genelinde birinci oldu. Bu yıl da yine ciddi bir uretim soz konusu. Bunlar birleştiğinde vatandaşlarımızın haklı olarak orman işletme mudurluğu kurulması yonunde talepleri var." dedi.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Merkez'in faiz kararı sonrası 2. el arac piyasasında dort gozle beklenen gelişme yaşandıBiz donarken o acıldıkca acıldı! Alemin Kralı Oben, ic camaşırıyla dışarı cıkıp poz verdiSağlık Bakanı Koca, 5 ay once ornek il gostermişti! Harita kıpkırmızı olduErtuğrul, ilceye orman işletme mudurluğu kurulmasını milletvekilleri ile değerlendirdiklerini ifade ederek, "Bu konu yetkililer nezdinde takip ediliyor. Ben milletvekillerimize gecmişte yaptıkları hizmetler ve bu konularda bize verdiği desteklerden dolayı şukranlarımı arz ediyorum." diye konuştu.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Orhan Kuzu