"Başkan adaylığı acıklamak icin, mali ve idari tum resmi bilgilerin şu anki kulup yonetimi tarafından resmi olarak acıklanması şarttır"
"Kulubun resmi mali raporlarını ciddiyetle incelemeden, adaylık acıklaması yapmayı gayrı ciddi buluyorum"
"Yonetim; mali ve idari genel kurul ile secimli genel kurul tarihlerini acıklamak zorundadır"
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Merkez'in faiz kararı sonrası 2. el arac piyasasında dort gozle beklenen gelişme yaşandıSecim oncesi gorkemli torenle temeli atılmıştı, şimdi koyun otlatma alanı olduBiz donarken o acıldıkca acıldı! Alemin Kralı Oben, ic camaşırıyla dışarı cıkıp poz verdiKaan Ulker, İstanbul DHA
Galatasaray camiasının onemli isimlerinden Ali Fatinoğlu; "Duşunebiliyormusunuz, Aralık sonu secim ilanı yapmış bir Başkan, hala adaylığı konusunda karar veremiyor. Yani camiamız onunu goremiyor" diyerek sert eleştirilerde bulundu.
Son secime Başkan adayı olarak giren Fatinoğlu, "Kulubun resmi mali raporlarını ciddiyetle incelemeden, adaylık acıklaması yapmayı gayrı ciddi buluyorum" diyerek de dikkatleri bir kez daha mali tablonun acıklanması gerektiğine dikkat cekti. Ali Fatinoğlu'nun DHA'ya yaptığı acıklamalar şoyle:
"YONETİM; MALİ VE İDARİ GENEL KURUL İLE SECİMLİ GENEL KURUL TARİHLERİNİ ACIKLAMAK ZORUNDADIR""Sayın Başkanın televizyonda yaptığı acıklamayı cok dikkatli takip ettim. Cidden uzuldum. Duşunebiliyormusunuz, Aralık sonu secim ilanı yapmış bir Başkan, hala adaylığı konusunda karar veremiyor. Yani camiamız onunu goremiyor. Galatasarayımız cidden gerek mali gerek idari yonden fevkalade sıkıntılı gunler geciriyor. Oyle bir noktadayız ki yonetim zorunlu olarak sadece secim değil en az onun kadar onemli olan olağan yani mali ve idari genel kurul ve beraberinde secimli genel kurul tarihlerini acıklamak zorundadır.Kısaca Mustafa Cengiz, kendi adaylığı konusunda karar veremiyorsa, en azından 2021 tarihinde yapılması gereken olağan ve secimli genel kurul tarihlerini net bir bicimde acıklamalıdır. Bu artık zorunlu bir ihtiyactır.KULUBUN RESMİ MALİ RAPORLARINI CİDDİYETLE İNCELEMEDEN, ADAYLIK ACIKLAMASI YAPMAYI GAYRI CİDDİ BULUYORUMBenim henuz acıklanmış bir adaylık kararımın olmadığını biliyorsunuz. Ciddi bir Galatasaraylı olarak ben kulubun resmi mali raporlarını ciddiyetle incelemeden, adaylık acıklaması yapmayı gayrı ciddi buluyorum. Bugun hic kimse,kulubun mali bilgilerini bildiğini ifade edemez. Cunku hic bir bilgi,resmi bir kaynağa dayanmıyor. Ben tabii ki yonetim ve idari kadro adaylarımın tespiti yonunde gerekli calışmaları yapıyorum. Gecen donemde yaptığım gibi. Ama bu benim adaylığımı acıklamam icin asla yeterli değildir. Altını cizerek soylemeliyim ki,başkan adaylığı acıklamak icin,mali ve idari tum resmi bilgilerin şu anki kulup yonetimi tarafından resmi olarak acıklanması olmazsa olmaz şarttır."
fotoğraflı
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı