Intercity İstanbul Park'ta 13-15 Kasım'da gercekleştirilen Formula 1 DHL Turkiye Grand Prix'si oncesinde cekilen tanıtım filmi, tum dunyada yayınlanmaya başlandı.
Red Bull Racing pilotu Alexander Albon ile AlphaTauri surucusu Pierre Gasly'nin yer aldığı ve 15 Temmuz Şehitler Koprusu'nde dunyanın ilk kıtalar arası "pit-stop"unun da icra edildiği tanıtım filmi, tum dunyada yayına girdi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı onculuğunde Turkiye ve İstanbul'un tanıtımına katkı sağlanması amacıyla cekilen filmde pilotların Topkapı Sarayı, Galata Koprusu, Sultanahmet Meydanı, Avrasya Tuneli ve 15 Temmuz Şehitler Koprusu'nde Formula 1 araclarıyla gecişlerine yer verildi.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Merkez'in faiz kararı sonrası 2. el arac piyasasında dort gozle beklenen gelişme yaşandıMerkez'in faiz artırımı kredi faizlerini de değiştirdi! İşte banka banka guncel oranlarBiz donarken o acıldıkca acıldı! Alemin Kralı Oben, ic camaşırıyla dışarı cıkıp poz verdiAlphaTauri surucusu Pierre Gasly, yaptığı acıklamada, tanıtım filminde yaşadığı deneyimin onemine dikkati cekerek, "İstanbul'da Formula 1 aracı kullanmak, ozellikle de koprunun ustunde kıtadan kıtaya gecmek harikaydı. Bu onemli gunun bir parcası olmak cok havalı bir şey." ifadelerini kullandı.
Red Bull Racing pilotu Alexander Albon ise, "İstanbul sokaklarında arac kullanmak gercekten cok iyi bir tecrubeydi. 15 Temmuz Şehitler Koprusu'ndeki anlar da unutulmazdı." diye goruş belirtti.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Emre Doğan