Bursa'nın 300 bin nufuslu İnegol İlcesi'nin Belediye Başkanı Alper Taban ve eşinin korona virus test sonucları pozitif cıktı. Evlerinde karantinada olan Belediye Başkanı Alper Taban vatandaşlara sosyal medya hesabı uzerinde cağrıda bulundu. Taban, "Lutfen herkese kurallara uysun, maskelerini taksın, hatta cıkarmasın" dedi.
Korona virus vakaları artarken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Bursa icin kritik uyarı gelmişti. Bakan Koca Bursa'da vakaların yukseldiğini yoğun bakım unitelerinde doluluk oranının yuzde 80 oranında olduğu soyleyerek Bursalıları uyarmıştı.

İnegol Belediye Başkanı Alper Taban ve eşi rahatsızlanınca test yaptırdılar. Yapılan test sonucu her ikisinin de sonucları pozitif cıktı.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]İstanbul'da teror operasyonu! Şişli Belediye Başkan Yardımcısı da gozaltındaBu skandal cok konuşulacak! Selin Ciğerci'nin eşini aldattığı goruntuler ortaya cıktıVahim tablo! Gercek vaka sayıları acıklandı, Turkiye dunya sıralamasında zirveye cıktıDun itibariyle Başkan ve eşi kendi evlerinde karantinaya alındı. Sosyal medya hesabından acıklama yapan Başkan Taban şunları soyledi. "Herkese hayırlı sabahlar diliyorum. Benim ve eşimin Covid-19 testleri pozitif cıkmıştır. Karantina surecine evimizden başladık, genel sağlık durumlarımız iyi, Dun itibariyle bizleri arayanlara mesaj gonderenlere cok teşekkur ediyorum. Vakaların arttığını, coğaldığını goruyoruz. Cok yakınımızda olduğunu hissediyoruz. Bundan oturu cok daha dikkatli olduğumuz bir surecteyiz. Maskelerimizi neredeyse hic cıkarmayacak şekilde kullanmamız gerektiğinin doğru olacağını duşunuyorum. Herkese sağlık sıhhatli gunler diliyorum" - BURSA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı