İlkadım Belediyesi, ilcede tespitleri yapılan ısınma problemi yaşayan ailelere soba yardımına başladı.
İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım Mudurluğu, soğuk kış gunlerinde ihtiyac sahibi insanlara soba yardımı yaparak yuvaları ısıtıyor. Başvuruda bulunan vatandaşların taleplerini değerlendiren Sosyal Yardım Mudurluğu belirledikleri adreslere cat kapı giderek tespit ve değerlendirme yapıyor. İhtiyac sahibi olduğu tespit edilen ailelere ekipler tarafından soba ve ekipmanları temin ediliyor. Soba yardımında yaşlılara, hastalara, engelli bireylere ve kucuk cocukları olan ailelere oncelik veriliyor.
"Vatandaşlarımıza yardımlarımız devam edecek"
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]İstanbul'da teror operasyonu! Şişli Belediye Başkan Yardımcısı da gozaltındaBu skandal cok konuşulacak! Selin Ciğerci'nin eşini aldattığı goruntuler ortaya cıktıVahim tablo! Gercek vaka sayıları acıklandı, Turkiye dunya sıralamasında zirveye cıktıİhtiyac sahiplerinin soğukta yaşamalarına gonullerinin razı olmayacağını soyleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Kış şartlarını hissedilmeye başlandığı bu gunlerde ihtiyac sahibi vatandaşlarımızın uşumemesi ve sıcak yuvalarında rahat bir şekilde yaşayabilmeleri icin talepte bulunan ailelere soba yardımı yapıyoruz. Ozellikle kucuk cocukları bulunan ailelerin ısınma problemi nedeniyle kış hastalıklarına yakalanma riskinin yuksek olduğunu biliyoruz. İlk etapta 50 aileye soba yardımında bulunduk. Yardımlarımız kış ayları boyunca surecek. Sosyal belediyecilik anlayışı ile ekonomik yetersizlik icindeki vatandaşlarımıza yardımlarımız devam edecek" dedi. - SAMSUN
Kaynak: İhlas Haber Ajansı