26 Kasım tarihli Resmi Gazete de neler var? 25 Kasım 2020 Perşembe gunu yayımlanan Resmi Gazete'de, gunun ilanlarını ve alınan karaların detaylarını goruntulemek icin PDF halini indirme seceneği de bulunuyor. Yasama Bolumu Kanunları, Yurutme ve idare bolumune ilişkin gelişmeler, Yargı Bolumu kanunları ve gunun ilanları Resmi Gazete'de yer alıyor. İşte, 26 Kasım 2020 ve 31292 sayılı Resmi Gazete...
[h=3]YURUTME VE İDARE BOLUMU[/h][h=3]CUMHURBAŞKANI KARARLARI[/h]–– 154 kV Şemikler-Ulucak Enerji İletim Hattının 34-41 Numaralı Direkleri Arası ile 400 kV Bornova GİS-İzdemir TES Enerji İletim Hattının 98-103 Numaralı Direkleri Arasının Deplase Edilmesi Amacıyla Bazı Taşınmazların Turkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Mudurluğu Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 3222)
–– 154 kV Denizli Batı 380 TM İrtibatları Projesi Kapsamında Bazı Taşınmazların Turkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Mudurluğu Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 3223)
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Vahim tablo! Gercek vaka sayıları acıklandı, Turkiye dunya sıralamasında zirveye cıktıBu skandal cok konuşulacak! Selin Ciğerci'nin eşini aldattığı goruntuler ortaya cıktıHaberturk'te gergin anlar! "Bir daha olursa kafa kafaya girerim" deyip studyoyu terk etti–– 154 kV Birecik TM Yenileme Enerji İletim Hattı Projesi Kapsamında Bazı Taşınmazların Turkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Mudurluğu Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 3224)
–– İzmir Karaburun İcmesuyu Projesi Kapsamındaki İzmir-Karaburun Karareis Barajı ve Salman Goleti Ortak Deposu, İletim Hattı ve İcmesuyu Arıtma Tesisinin Yapımı Amacıyla Bazı Taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Mudurluğu Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 3225)
–– İzmir İli, Bayraklı İlcesi, Bayraklı Mahallesinde Bulunan Bazı Alanların Orman Sınırları Dışına Cıkartılması Hakkındaki Kararın Yururluğe Konulması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 3226)
–– Bursa İli, İnegol İlcesi, Hamzabey Mahallesi ile Yenişehir?İlcesi, Cayırlı Mahallesinde Bulunan Bazı Alanların Orman Sınırları Dışına Cıkartılması Hakkındaki Kararın Yururluğe Konulması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 3227)
–– Tuz Golu Ozel Cevre Koruma Bolgesinin Sınırlarının Değiştirilmesi Hakkında Karar (Karar Sayısı: 3228)
[h=3]YONETMELİKLER[/h]–– Millî Eğitim Bakanlığı Taşıma Yoluyla Eğitime Erişim Yonetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yonetmelik
–– Turk SilÂhlı Kuvvetleri Astsubay Sınıflandırma Yonetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yonetmelik
–– Tıpta ve Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Yonetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yonetmelik
[h=3]TEBLİĞLER[/h]–– 2020 Yılı Ekim Ayına Ait Yatırım Teşvik Belgeleri Listesi
–– 2020 Yılı Ekim Ayına Ait Tamamlama Vizesi Yapılan Yatırım Teşvik Belgeleri Listesi
–– 2020 Yılı Ekim Ayına Ait İptal Edilen Yatırım Teşvik Belgeleri Listesi
[h=3]YARGI BOLUMU[/h]ANAYASA MAHKEMESİ KARARI
–– Anayasa Mahkemesinin 14/10/2020 Tarihli ve 2017/31774 Başvuru Numaralı Kararı
İLÂN BOLUMU
a - Yargı İlÂnları
b - Artırma, Eksiltme ve İhale İlÂnları
c - Ceşitli İlÂnlar
– T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Doviz Kurları ve Devlet İc Borclanma Senetlerinin Gunluk Değerleri
26 KASIM 2020 CARŞAMBA RESMİ GAZETE DETAYLAR İCİN TIKLAYINIZ