Diyarbakır Ergani'de, gecen yıl tartıştığı eşini benzin dokup yakarak olduren Can Yılmaz'ın yargılanmasına Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi.
Tutuklu sanık, uc cocuk annesi eşi Gullu Yılmaz'ın, işyerinin servis aracının on koltuğuna oturduğu icin kıskanclık krizine girdiğini ve tartıştıklarını belirterek, "'Benden ne istiyorsun, yeter kendimi arabanın onune atacağım' dedi. 'Madem olmek istiyorsun birlikte olelim' deyip, benzini evin ortasına doktum. Eşimin uzerine sıcradı. Elimde cakmak nasıl alev aldı bilmiyorum. Gullu aşağı indi. Yoldan gecenler onu sondurmeye calışıyordu" şeklinde konuştu.

[h=3]"ANNEM ALEV TOPUNA DONDU"[/h]Ciftin 12 yaşındaki kızları D.Y. ise mağdur tanık olarak verdiği ifadede şunlar soyledi:
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Vahim tablo! Gercek vaka sayıları acıklandı, Turkiye dunya sıralamasında zirveye cıktıBu skandal cok konuşulacak! Selin Ciğerci'nin eşini aldattığı goruntuler ortaya cıktıHaberturk'te gergin anlar! "Bir daha olursa kafa kafaya girerim" deyip studyoyu terk etti"Babam, annemi 'Servis aracının on koltuğuna neden oturdun' diye tokatlayıp yumrukladı. Benzin bidonunun kapağını acıp annemin ve benim uzerime doktu. Elinde cakmak vardı, annem de elinden almaya calışıyordu. Babam cakmağı ateşleyince annem alev topuna dondu. Benim de kolum yandı. Sondurmek icin banyoya gittim. Geri donduğumde annemi odada goremedim. Balkona cıkıp aşağı baktığımda sokağın ortasında yatıyordu. Yoldan gecenler annemi sondurmeye calışıyordu. Annemin pencereden atladığını anladım".
Sabah gazetesinde yer alan habere gore, Dilek Yılmaz'ın sağ dirsek, omuz, sağ meme ve sol kalcasının yandığı da Adli Tıp Kurumu raporuyla tespit edildi.