Adana'da yaklaşık 9 ay once belediyeden işten cıkartılan bir kişi, 4 ay once de eşi iki cocuğunu alıp kendisini terk edince bir marketten bin 770 lira gasp ettikten sonra yakalanıp tutuklandı.

Edinilen bilgiye gore olay, Seyhan ilcesine bağlı Pınar Mahallesi'nde 74137 sokaktaki bir markette 19 Kasım gunu meydana geldi. İddiaya gore, markete giren bir kişi su alıp kasaya geldikten sonra 5 lira verip ucreti odemek istedi. Kasiyer parayı alıp ustunu vermek isterken şahıs pompalı tufeği cıkartıp kasiyere "paraları ver" dedi. Kasiyer Mehmet Coşkun karşı koyunca zanlı pompalı tufekle doldur boşalt yapıp "paraları ver dedim sana" deyince kasiyer kasada bulunan bin 770 lirayı verdi. Şahıs paraları alıp marketten kactı. Bu anlar saniye saniye goruntulendi. Kasiyer ve bir arkadaşı da zanlının arkasından koştu. Zanlı bu arada elindeki poşeti attı. Market calışanlarının geldiğini fark eden şahıs arkasına donerek bir kez daha doldur boşalt yapınca gorevliler korkup gitmedi. Zanlı ise gozden kayboldu. Market calışanları daha sonra polise haber verdi. Olay yerine gelen Adana Emniyet Mudurluğu Asayiş Şube Mudurluğune bağlı Gasp Buro Amirliği dedektifleri zanlıyı bulmak icin calışma başlattı. Polis once marketteki guvenlik kamerasını alıp eşkal belirledi. Daha sonra ise zanlının kacış guzergahındaki guvenlik kameraları saniye saniye izlendi. Polis yaklaşık 130 guvenlik kamerasını anbean izleyerek zanlının evinin adresine ulaştı. Polis zanlının market ile aynı mahallede oturduğunu belirleyip eve baskın yaptı. Yapılan baskında zanlı yakalandı. Olayda kullandığı pompalı tufek ise attığı yerde bulundu. Zanlının evinde 600 lira da para ele gecirildi. Zanlı emniyete getirilerek sorguya alındı. Zanlının daha sonra adliyeye sevk edildi. Zanlı cıkarıldığı nobetci sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı. Zanlının burada verdiği ifadede yaklaşık 9 ay once Adana Buyukşehir Belediyesinde calışırken işten cıkartıldığını belirterek, "İşten cıkartıldıktan sonra cok zor durumda kaldım. Bir turlu iş bulamadım. Eve ekmek goturemez hale geldim. Bu nedenle 4 ay once de eşim iki cocuğumu alıp beni terk etti. Ben emekli olan babamdan para almaya başladım. En son babamlardan pompalı tufeği alıp satmak istedim ancak onu da kimse almadı. Ben de pompalı tufekle girdiğim markette soygun yaptım. Aldığım parayı da iki cocuğum ve eşime harcadım. Yaptığıma cok pişman oldum ama birine soylemeye de korktum" dediği oğrenildi. - ADANA
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Vahim tablo! Gercek vaka sayıları acıklandı, Turkiye dunya sıralamasında zirveye cıktıBu skandal cok konuşulacak! Selin Ciğerci'nin eşini aldattığı goruntuler ortaya cıktıHaberturk'te gergin anlar! "Bir daha olursa kafa kafaya girerim" deyip studyoyu terk ettiKaynak: İhlas Haber Ajansı / FATİH KECE