Esenyurt'ta gece saatlerinde bir site icerisinde bulunan 30 katlı bir binanın 12'nci katında cıkan yangın paniğe neden oldu. Site sakinlerini sokağa doken yangın cok sayıda itfaiye ekibinin mudahalesiyle sonduruldu.
Olay, saat 02: 00 sıralarında Esenyurt Necip Fazıl Kısakurek Mahallesi Anka Kuşu Sokak'ta meydana geldi. Alınan bilgiye gore, site icerisinde bulunan 30 katlı bir binanın 12'nci katında henuz belirlenemeyen bir sebeple yangın cıktı. Alevlerin yukseldiği dairede bulunan vatandaşlar ve bina sakinleri sokağa dokuldu. İhbar uzerine olay yerine cok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sitenin otomatik yangın sondurme sistemi devreye giremeyince bina sakinleri korku ve paniğe kapıldı.

Yangının cıktığı bina sakinlerinden İlker Ozdeş,
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Haberturk'te gergin anlar! "Bir daha olursa kafa kafaya girerim" deyip studyoyu terk ettiVahim tablo! Gercek vaka sayıları acıklandı, Turkiye dunya sıralamasında zirveye cıktıYonca Evcimik'in yeni şarkısının sozleri olay oldu! Tepki ustune tepki yağdı"Ekipler herkesi tahliye ederek binayı boşalttılar. Herhangi bir yaralı olup olmadığını gormedim. Bende bu binanın 5'inci katında oturuyorum, hemen dışarı cıktım" diye konuştu.
Yangın itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonrası sondurulurken yangında herhangi can kaybı veya yaralanma yaşanmadı. - İSTANBUL
Kaynak: İhlas Haber Ajansı