Us Yapım imzalı, ilk bolumu 25 Eylul 2019 tarihinde yayımlanan, yonetmenliğini Cem Akyoldaş'ın yaptığı, senaryosunu Nilufer Ozcelik ve Berfu Ergenekon'un birlikte kaleme aldıkları Turk yapımı dram turundeki televizyon dizisi Benim Adım Melek 42. bolum fragmanı izle! Benim Adım Melek son bolum ozeti!
[h=3]BENİM ADIM MELEK HANGİ GUN,, SAAT KACTA?[/h]Benim Adım Melek hikayesi ve oyuncu kadrosu ile sevilen yapımlar arasında.Peki, Benim Adım Melek Carşamba akşamları saat 20:00'da TRT ekranlarında izleyici ile buluşuyor.
[h=3]BENİM ADIM MELEK SON BOLUM OZETİ![/h]Defne şoktayken onu sakinleştirmeye calışırlar. Mithat, Seyit Ali'nin borcu odediğini Seyran'a soyleyince Seyran rahat bir nefes alır. Alpay Aslı'nın Almanya'ya donmesini isterken Aslı Kerem'e acilen bir cozum bulması gerektiğini soyler. Kerem Aslı'ya nasıl yardım edecektir? Seyit Ali'yle konuşup Melek'le evlenmek istediğini soyleyen Halil, Melek'le de konuşur. Melek her gecen gun olume yaklaştığını duşunurken Halil'e ne cevap verecektir? Seyit Ali ve Cumali bu evlilik isteği karşısında ne yapacak? Seyran'ın calıştığı eczaneyi devralmak isteyen biri olduğunu oğrenen Mithat karısının hayali ile caresizlik arasında kalacaktır. Sevdiğinden caresizce haber bekleyen Defne annesinin hayatına dair neyi oğrenecek? Alpay'in hain planı karşısında Kenan nasıl bir yol izleyecek? Halil ve Mirza nasıl bir durumla karşı karşıya kalacak?
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]İcişleri Bakanlığı'ndan yeni korona genelgesi! Bu hafta her gun sıkı denetim yapılacakVahim tablo! Gercek vaka sayıları acıklandı, Turkiye dunya sıralamasında zirveye cıktıİbo Show'da buyuk surpriz! 3. bolumun konuğu olay yaratacakBENİM ADIM MELEK 42. BOLUM FRAGMANI İZLE!