CNN Turk ekranlarında Ahmet Hakan'ın sunduğu "Tarafsız Bolge" programına konuk olan Cubbeli Ahmet, Selefi dernekleri ile ilgili yeni acıklamalarda bulundu.
[h=3]"SOSYAL MEDYA HESAPLARINI KAPATMAYA BAŞLADILAR"[/h]Ahmet Mahmut Unlu, "Silahlanan Selefi dernekler" iddiası ile ilgili savcılığa verdiği bilgilerle ilgili olarak, "Ben adres veremem dedim ama 'biliyorum da veremem demedim. Bilmediğim icin veremem dedim. Ben Adıyaman'daki adresi aklımda tutmadım. Bunlara kesin kaynak dışarıdan geliyor. Korfez ulkelerinden kesin para geliyor. Biz bu sureci başlatınca sosyal medya hesaplarını bir bir kapatmaya başladılar." ifadelerini kullandı.

Programın moderatoru Ahmet Hakan ise Cubbeli Ahmet'in sozleri karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Vahim tablo! Gercek vaka sayıları acıklandı, Turkiye dunya sıralamasında zirveye cıktıİbo Show'da buyuk surpriz! 3. bolumun konuğu olay yaratacakSokağa cıkma kısıtlaması genişleyecek mi? Bakan Koca'dan tek cumlelik yanıt[h=3]"COK SALDIRIYA UĞRADIM"[/h]Cubbeli Ahmet'in Selefi derneklerle ilgili acıklamaları şu şekilde:
"Bana değişik vasıflar vermeye başladılar. Cok saldırıya uğradım. Ulusal medyada cıkan haberlerden aldığım 5 yeri emniyetteki ifademde gosterdim. Mescidin ortasında silahı cekmiş adam misal. 5 dosya ile gittim oraya ceşitli resimlerin haberlerin olduğunu. Ben bildiğim şeyleri anlattım. Ben ifademde dedim ki 'Falan soyadlı kişiye ben guveniyorum bu arkadaşlar cok detaylı araştırma yapacaklar. Benim dosyama ilişik olarak atfediyorum' dedim.
25 Eylul'de ben gittim 2 haftada onlar gitti. Bizim arkadaşlara surekli telefon ettim. 'Gittiniz mi?' 'Gitmediniz mi?' diye. 15 gunde tamamen dokumanlar hazırlandı. 13 Ekim gunu bu arkadaşlar gitti. 757 sayfaya imza atıp verdiler. 13 bin 99 sayfa da dokuman verdiler."