Arjantinli efsane futbolcu Diego Armando Maradona'nın hayatını kaybetmesi sebebiyle Alman kulupleri taziye mesajları yayımladı.
Bayern Munih internet sayfasından yayımladığı mesajda, futbol dunyasının Diego Maradona'nın yasını tuttuğu belirtilerek, Arjantinli futbolcunun tum zamanların en iyi futbolcularından biri olarak kabul edildiği belirtildi.
Bayern Munih Yonetim Kurulu Başkanı Karl-Heinz Rummenigge yaptığı acıklamada, "Diego Maradona ile tarihin en buyuk futbolcularından biri bizden ayrıldı. Bayern Munih, onun yakınlarıyla, memleketi Arjantin ile ve tum taraftarlarıyla birlikte yas tutuyor. Ona karşı oynama onurunu yaşadım. 3 yıl Serie A'da ve Alman Milli Takımıyla 1986'da Dunya Kupası finalinde. Sahada onunla karşılaştığım icin gururluyum. Diego Maradona kazanacak ne varsa her şeyi kazandı ve bilhassa futbolun guzelliğini sevenlerin herkesin kalplerini." değerlendirmesinde bulundu.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Sokağa cıkma kısıtlaması genişleyecek mi? Bakan Koca'dan tek cumlelik yanıtSalgında vahim artış! Vefatlar rekor kırdı, semptomsuzlarla birlikte 28 bin 351 vaka varBu skandal cok konuşulacak! Selin Ciğerci'nin eşini aldattığı goruntuler ortaya cıktıSchalke 04 ve Leipzig kulupleri de Twitter'dan yaptıkları paylaşımda, tum zamanların en iyi futbolcularından birinin hayatını kaybettiği belirtilerek "Huzur icinde yat Diego Maradona" ifadeleri kullanıldı.
Borussia Dortmund kulubu de, Maradona'nın fotoğrafının yer aldığı bir paylaşımda bulunarak "Huzur icinde yat Diego Armando Maradona" ifadelerine yer verdi.
Eski Alman Milli Futbolcu Lothar Matthaeus da sosyal medyadan Maradona ile kendisinin yer aldığı fotoğraflarla birlikte "Dostum huzur icinde yat" ifadesini paylaştı.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Erbil Başay