Yoklama kacağı ve aracı sigortasız surucu "Kopek gibi yalvarıyorum cek" deyip poz verdi
AKSARAY - Aksaray'da polisin dur ihtarına uymayan ve bir sure yaşanan kovalamaca sonucu yakalanan sigortasız arac kullanan yoklama kacağı olduğu tespit edilen surucu ceza yememek icin polis ekiplerine uzun sure dil dokerken, kendini goruntulemek isteyen basın mensuplarına, "Kopek gibi yalvarıyorum cek. Haberde izleyim kendimi şoyle guzel cek, yakışıklı cek" diyerek poz verdi.

Edinilen bilgiye gore, Aksaray Yeni Sanayi Sitesinde polis ekipleri şuphe uzerine 42 FR 876 plakalı otomobile dur ihtarına bulundu. İhtara uymayan surucu sanayiden Aksaray - Konya Karayolu istikametine kacarken polis ekiplerinin kovalamacası sonucu E-90 Karayolunda bir petrol istasyonunda yakalandı. Ehliyet ve ruhsat kontrolunden gecirilen surucu Muharrem K. (32)'nın yapılan sorgulamasında yoklama kacağı olduğu tespit edildi. Arac uzerinde inceleme yapan polis ekipleri aracın sigortasının olmadığını tespit ederken, surucu Muharrem K. ceza yememek icin polis ekiplerine uzun sure dil doktu. Aracın sigortasının olmadığını belirten polis ekiplerine "Durumum musait değil. Biliyorum sigorta zorunlu. Konya'ya gittiğimde yaptıracağım" dedi.
[h=3]Bunlar da ilginizi cekebilir[/h]Sokağa cıkma kısıtlaması genişleyecek mi? Bakan Koca'dan tek cumlelik yanıtSalgında vahim artış! Vefatlar rekor kırdı, semptomsuzlarla birlikte 28 bin 351 vaka varBu skandal cok konuşulacak! Selin Ciğerci'nin eşini aldattığı goruntuler ortaya cıktıPolis ekiplerinin sigortasız gondermeyeceklerini, hemen yaptırması gerektiğini soylemesi uzerine surucu, Rezil etme burada. Bebeklerim var bakabilirsin" şeklinde cevap verdi. Bu sırada kendini goruntulemek isteyen basın mensuplarına donen arac surucusu, "Yalvardığımı cek, kopek gibi yalvarıyorum cek. Cek hacı abi, kopek gibi yalvardığımı cek, guzel cek. Haberde izleyim kendimi şoyle guzel cek, yakışıklı cek şoyle" deyip poz verdi. Yapılan incelemelerin ardından surucuye sigortasız arac kullanmaktan 132 TL idari para cezası kesilirken, telefonla sigortasını yaptırmasının ardından serbest bırakıldı.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / YASİN CAN