Sol goğsunun ustundeki kalp şeklindeki leke, sevdiği adamı ondan uzaklaştırmıştı...
Keri Donovan, Timsahları Koruma Birliği'ndeki gorevi nedeniyle altı yıl sonra Kinga Downs'a donduğunde kendisi icin en buyuk tehlikenin nehirdeki dev timsahlar olduğunu sanıyordu. Ama yıllardır gormediği felcli arkadaşı Robyn'le tekrar bir araya geleceği icin mutluydu. Keri, yıllar once Robyn'in ağabeyi Rick'le nişanlanmak uzereyken aslında sevdiği adamın Rick'in kardeşi Ben olduğunu anlayınca oldukca zor gunler gecirmişti. Ben şimdi genc kızın geri donuşu hakkında garip yorumlar yapıyor, onu topraklarına kabul etmek icin inanılmaz bir oyun oneriyordu. Bu oyunun tek taşı, bir nişan yuzuğuydu...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Genc kız aklını kurcalayan soruyu sormadan yapamadı. "Ya aşk? Aşksız bir evlilik olur mu?"
Ben bakışlarını ona cevirdi. Sanki gozleriyle genc kızı okşuyor gibiydi. "Aşk olabilir. Seni daha once hic sevilmediğin kadar sevebilirim."
Genc adamın nasıl bir sevgiden bahsettiğini anlayan genc kadın titredi. "Ben cinsel sevgiden bahsetmiyorum. Benim bahsettiğim şey paylaşma, saygı ve ilgiyle başlayan sevgi."
Bir anda genc adamın yuzunde buz gibi bir ifade belirdi. "Bence bu soylediklerinin kazanılması gerekir."