Site adresi : https://www.yemekkonu.com/
Site için istenen fiyat : 450 TL
Sitenin aylık getirisi: Yok
Sitenin açılış tarihi: İlk içerik ekim 23'de girildi
Kategori, sitenin içeriği nedir: Yemek Tarifleri
Günlük hit sayısı: Tek tük
Ziyaretçi kaynağı: Google
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: Yeni site
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik
Hosting dahil midir: Dahil Güzel hosting hesabınıza transfer edilebilir. 04.04.2021 tarihine kadar ücreti ödendi
Banlı olduğu sponsor var mı: YOK
Banlı olduğu arama motoru var mı: YOK
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: 69 dolar değerinde orijinal Publisher tema domaine lisanslıdır. Satışa dahildir.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Ek Notlar: Forumda site satışı yapıyorum. Site açıp/satın alıp belirli konuma getirdikten sonra satarak ek gelir elde etmeye çalışıyorum. Bu siteyi de daha ilerletmek istiyordum ancak gereğinden fazla site alımı yaptığımdan hepsine yetişemez oldum. Ayrıca 34 içerik yayımladım ancak sadece 13'ü index aldı. Bu da beni soğuttu diyebilirim. İndex alamama sorununu çözebilirseniz yavaş yavaş hitlenmeye başlayacaktır.
Sitede yayımlanmış 34, taslak halinde yayımlanmayı bekleyen 37 makale vardır. Makalelerin çoğu forumda @SEOMakaleYazari; hocamıza yazdırılmıştır. Makaleciniz yoksa kendisi ile çalışmaya devam edebilirsiniz. Kaliteli ve hızlı makaleler yazıyor. Makalelerin ortalama uzunluğu 350 kelimedir. Sadece makalelerin ücreti 400 TL'ye yakındır.
Domain Teknoclouds'tadır. Yenileme tarihi: 01.06.2021 Hosting Güzel Hosting'tedir. GüzelHosting hesabınıza transfer edilebilir. Yenileme tarihi: 10.04.2021
Orijinal Publisher teması yüklüdür. Domaine lisanslanmıştır. Değeri 69 dolar'dır. Yemek tarifleri projesine başlayacaklar için maliyeti fiyatına anahtar teslim hazır site sunuyorum.
Sitenin iç SEO ayarları tarafımdan yapılmıştır. İster paravan site olarak kullanın. İster içerik girerek ve hızlı index almasını sağlayarak ilerletebilirsiniz. Sormak istediklerinizi PM ya da 0539 492 6181 WhatsApp sorabilirsiniz.
Pinli, ödeme almış Adsense hesabı dahil diğer site satış konum için TIKLAYINIZ
Zararına Satılık Yemek Tarifleri Sitesi
Site Satışı0 Mesaj
●115 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Site Satışı
- Zararına Satılık Yemek Tarifleri Sitesi
-
20-11-2020, 00:46:35