Site adresi : https://androidyardim.com/
Site için istenen fiyat : Adsensesiz 700 TL - 2016 Pinli ödeme almış Adsense dahil 1600 TL
Sitenin aylık getirisi: Adsense yeni alındı. (17.11.2020)
Sitenin açılış tarihi: Temmuz 2020
Kategori, sitenin içeriği nedir: Android uygulama, Android oyunlar, nasıl yapılır tarzı içerikler + forum kurulu, APK sitesine çevrilmeye müsait.
Günlük hit sayısı: Analytics verileri için tıklayınız. Search Console verileri için tıklayınız.
Ziyaretçi kaynağı: %85 Google
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: Yeni site
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Herşey dahil
Hosting dahil midir: Dahil Güzel hosting hesabınıza transfer edilebilir. 16.04.2021 tarihine kadar ücreti ödendi
Banlı olduğu sponsor var mı: YOK
Banlı olduğu arama motoru var mı: YOK
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: 59 dolar değerinde orijinal Sahifa tema yüklüdür. Satışa dahildir.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

Ek Notlar: Forumda site satışı yapıyorum. Site açıp/satın alıp belirli konuma getirdikten sonra satarak ek gelir elde etmeye çalışıyorum. Bu siteyi daha da ilerletmek istiyordum ancak gereğinden fazla site alımı yaptığımdan Adsense onay alıp (dün alındı) satmaya karar verdim. Adsense 2016 tarihli pinli ve ödeme almıştır. Mail ile devredilebilir. Yapmanız gereken kullanıcı bilgilerini değiştirip banka bilgilerinizi eklemek.
Sitede yayımlanmış 37, taslak halinde yayımlanmayı bekleyen 13 makale vardır. Makalelerin çoğu forumda @SEOMakaleYazari; hocamıza yazdırılmıştır. Makaleciniz yoksa kendisi ile çalışmaya devam edebilirsiniz. Kaliteli ve hızlı makaleler yazıyor.
Site hitap ettiği kategori itibari ile APK sitesine çevrilebilir. APK sitelerini bilenler bilir, TBM yüksektir. Sitede forum bölümü de vardır. Zamanı olan forum kısmına ağırlık vererek ilerleyebilir.
Domaini akılda kalıcı, güzel bir domaindir. Android Yardım
Domain Teknoclouds'tadır. Yenileme tarihi: 28.04.2021 Hosting Güzel Hosting'tedir. GüzelHosting hesabınıza transfer edilebilir. Yenileme tarihi: 16.04.2021
Orijinal Sahifa teması yüklüdür.
Site herşeyi ile hazırdır. Sadece içerik girerek ilerletebilirsiniz. Sormak istediklerinizi PM ya da 0539 492 6181 WhatsApp sorabilirsiniz.