Sitesiz PinToPin Botu ⭐️ Özgün Resim ⭐️ Sınırlama Yok ⭐️ İstediğiniz Dilde Çeviri !

Merhabalar, bir süredir üzerinde çalışmalar yaptığım ve başarılı olduğum site ihtiyacı olmadan gelişmiş özellikler ile pinleme yapabilen bir masaüstü Pinterest pintopin botu ile karşınızdayım.

Programın İşleyişi Nasıldır?
Program verdiğiniz anahtar kelimeleri Pinterest üzerinde arama yaparak kendi içerisindeki listeye pinleri toplar. Sonrasında sizin belirlediğiniz süreler içerisinde hesabınıza girip pinleme yapmaktadır.

Website Olmadan Kazanç Nasıl Sağlayacağız?
Kazanç sağlamak için forumda belli başlı yöntemler zaten var. Örnek olarak bu program ile adjo reklam firması ile çalışabilirsiniz. Adsense ile de çalışabilirsiniz. İsterseniz yurtdışı ürün satıyorsanız hit çekmek içinde programı kullanabilirsiniz. Bir siteyi pinleyip o siteden yönlendirme yaparak anasitenize de hit çekebilirsiniz. Mesela adsense ile çalışacaksınız diyelim.Adsense olan bir sitenizde ayakkabı üzerine güzel bir bol resimli bir makale oluşturursunuz. Sonra ayakkabı üzerine tüm anahtar kelimelerde ki içerikleri toplayıp program ile bu link adresine pinleme yapabilirsiniz. Olmadı daha sağlam olması için paravan site üzerinden adsense olan sitenize yönlendirme yapabilirsiniz.

Ne Kadar Kaynak Tüketiyor?
Normal bir google chrome tarayıcı tek sekmede ne kadar kaynak tüketiyorsa aynı diyebilirim. Altyapısı chrome tabanlı olduğu için her pinleme işleminde chrome tarayıcı çalışmaktadır. Buna göre hesap yapabilirsiniz.

Garantisi Varmı?
Herhangi bir garanti sunmuyorum. Program tamamen spam yapanların işlerini kolaylaştırmak üzerine kodlanmıştır. Bizzat bende kendim Pinterest çalıştığım için her detayı atlamadan dikkat ederek kodladım ve geliştirmeye devam ediyorum.

Programın Ayrıntılı Özellikleri Nelerdir?
  • Çeşitli pin atma yöntemleri içerkmektedir.
  • Pin başlığını ve açıklamasını istediğiniz dile çevirebilir.
  • Resim üzerinde çeşitli render işlemleri isteğe göre yapılabilir.
  • Programdaki pano adı hesapta olmasa bile otomatik oluşturabilir.
  • İp yetkilendirmeli proxy kullanabilirsiniz.
  • Web eklentilerine göre ban ve shadow oranları daha azdır.
  • Web sitesi ve sunucu ihtiyacınız yoktur.
  • Arkaplanda çalışabilir.
  • Resimleri gif olarak yükleyebilir.
  • Resimleri pinlemeden önce optimize edebilir.
  • Tamamen insansı hareket eder ve spam önlemleri alınmıştır.
  • İşlem yapan tarayıcıyı bilgilerini değiştirebilirsiniz.
  • Tarayıcı üzerinde bulunan parmak izi vs. önlemleri alınmıştır.
  • Pinleme yaptığınız tarayıcı bilgileri ile sadece hesaba giriş kendi işlemlerini yapabilirsiniz.
Fiyatlandırma
1 Aylık 1 PC : 60 TL 1 Aylık 2 PC : 100 TL 2 Aylık 1 PC : 100 TL 2 Aylık 2 PC : 180 TL Sınırsız 1 PC : 300 TL
Not : Lisansları istediğiniz gibi bana gerek duymadan başka bir bilgisayara taşıyabilirsiniz.