En acı sozler, acıklı sozler, acı ile ilgili mesajlar vatandaşlar tarafından cok araştırılıyor. Peki acı ile alakalı en etkili sozler nelerdir? 2020 acılı sozler nelerdir? Acı sozleri nedir? Acılı sozlerle karşınızdakine acınızı mesaj olarak belirtebilirsiniz. Duygusal acıklı sozler, acılı sozler, acı sozler sizlerle!
[h=3]ACI SOZLER[/h]- Ne acı ne sitem ne de azap bu yalnızlıktan…
- Ey acı! Beni olgunlaştır.
- Yaram yarana denk geldi ey nazlı yar.
- Ben ne yaptım kader sana, mahkum etti beni bana, her nefeste, bin sitem var, şikÂyetim Yaradana, şikÂyetim Yaradan'a.

- Yoruldum beni benden eden yalanlardan... AŞK ya cennetin olur ya da CİNNETİN!
- Sorma neredesin ne yapıyorsun diye. Ne onemi var, gonlunde değilsem eğer!
- Sen cok sev de, bırakıp giden yar utansın.
- Yalan dunyanın ipine takılmışız, kurtulalım derken hep dolanmışız!
- Size zamanını ayırmayan birine, Asla kendinizi harcatmayın!
- Kimsenin iyiliğine ihtiyacım yok. Bana zarar vermesinler yeterli.
- Boş ver dunde sevilmemiştim.
- Uykulu gozlerini sevdiğin adam, sana yazar oldu bak hic uyumadan.
- Hic kimse senin neler yaşadığını, ne derdinin olduğunu bilmez.
- Ve bir gun her şeye sen de alışacaksın. Dilin varmayacak yalnızım demeye. Unut artık bildiğin butun şarkıları. Yalnız yaşa ve hazırlan yalnız olmeye...
- Gozlerine baktığımda ki hissettiğim duygunun Allah belasını versin.
- Sevmek bazen insana acı verir.
- Ve bazıları yokken bile vardır. Fazlasıyla...
- Bu kadar yakınındayken sana dokunamıyor ya ellerim... İşte bu bana cok dokunuyor!
- Bazen susmak gerekir kelimelere yazık etmeden! Bazen AŞKTAN uyanmak gerekir gozlere yazık etmeden!
- Gozlerine baktığımdaki hissettiğim duygunun. Allah belasını versin.
- Neden sevgililer gunu var da yalnızlar gunu yok? Biz daha kalabalığız.
[h=3]DUYGUSAL ACI SOZLER[/h]- Hic kimse icinde ne ateşlerin yandığını nelerle mucadele ettiğini bilmez.
- Aslında senin nasıl sevgi dolu insan olduğunu bile bilmez.
- Gonul kapılarımı sonuna kadar actım. Kaderime soz verdim seni alnıma yazdım. Aşkın bir alev olsa yakar mı bu canımı? Uzanamam ben sana bu acıtır canımı.
- Ağlama anne benim icin ağlama, bende herkes kadar aldım acılardan. Ağlama anne benim icin ağlama bende herkes kadar yandım.
- En buyuk huzur, huzurunu bozanlardan uzak durmaktır.
- Gokte mutluluk duşse, Bize sıkıntı duşer...
- Cay ?oldur bana ?emli ol?un şeker koyma icine ?er?im gibi acı ol?un kaşığı da cıkar icin?en ben?m gibi yalnız olsun.
- Her saniye ozlemek diye bir şey var, Sevenler iyi bilir!
- Şu anda uğruna ağladığınız kişi bir başkasıyla guluyor.
- Cok tartıştığınız bir an?a lafınızı bolup "Sen? Sevi?orum " di?en biri olmalı hayatınız?a.
- Gercek aşk bedel ister.
- Sevgisi buyuk olanın imtihanı da ağır olur.
- Yolun duşerse sol tarafımdaki kente, buralar bir zamanlar hep benimdi diyeceksin.
- UzuIme! En azından herkesIe hayaI kurmaman gerektiğini oğrendin.
- Ama herkes seni tanımadan hakkında yorum yapmayı cok iyi bilir.
[h=3]EN ACI SOZLER[/h]- Herkesi elinin tersiyle itip tek bir kişiye el uzatıyorsun... O ise başka elleri tuttuğu icin sana uzatacak eli kalmıyor...
- Bir sure sonra anladım ki; Vazgecilmez olan sen değilsin. Vazgecmeyi bilmeyen benim.
- Seni aklıma getirecek o kadar cok şey varken, seni yanıma getirecek hic bir şey yok.
- Yalnızlık hep guzeldir, ama şu sensizlik yok mu?
- Başkalarının acılarını onemsemeyenlerden rahatsızım.
- Uykulu gozlerini sevdiğin adam, Sana yazar oldu bak hic uyumadan, Hicbir şey yolunda gitmiyor sen de gitme.
- Keşke yalnızlığım kadar yanımda olsaydın keşke yalnızlığımla paylaştığımı seninle paylaşsaydım keşke senin adın yalnızlık olsaydı ve ben hep yalnız kalsaydım.
- Her bir yaranın merhemi bulunur! Dertler ceke ceke kader unutulur!
- Giden gittiği yeri mutIu etsin.
- Bir parca seviliriz diye kac parca eksildik?
- Duyduğuma gore benden nefret ediyormuşsun? Seni duşunecek vaktim olsaydı inan bende senden nefret ederdim.
- Gercekten seven insan hic bir şeyi mazeret etmemeli. Seviyorsa soyleyebilmeli, soyleyemiyorsa sevmiyordur bitti.
- Bu hayatı yaşanmaz yapan karşıdaki kişinin yalan vaatlerine ve sozlerine aldanmamız, kapılmamızdır.
- Ne cok isterdim bir atkı olmayı uşuduğunde boynuna sarılmayı benimki de hayal işte.
- Kimseyi gozyaşlarınızı yorganın altında pijamanızın koluyla silecek kadar sevmeyin.
- Sevgisi buyuk olanın imtihanı da ağır olur.
- Sana koskoca bir dunya bırakıyorum. Beraber Donersiniz artık.
- Dunyanın en sesiz yaraIarı aşk yaraIarıdır. BeIki yaraIadığı yerden kan akmaz ama insanın icine damIayan yaraIardan cok akıtır.
- Gozlerinde gorduğum sevgi icin şimdi Allahtan cezamı diler oldum.
- Ben sana 'geleceğim olur musun' derken, Sen 'Ecelim olur musun' anladın muhtemelen.
- Benim şuan uğrunda ağladığım kişiler, başkaları ile mutlu mesut bir hayat suruyor.
- İnsanlar surekli bir şeylerden şikayet eder. Kimi sevilmemekten, kimi sevgisine karşılık bulamamaktan, kimi sevdasına sahip cıkamadığından, kimi...
- İnşallah bana yaşattıklarını bir gun sen d e yaşarsın. İşte beni sen ancak o zaman anlarsın.
- Cicek acmak icin once bir gomulmek gerekir.
- En buyuk huzur, huzurunu bozanlardan uzak durmaktır.
- Gokte Mutluluk Duşse, Bize sıkıntı duşer...
- Mutluluktan korkan birini aşka asla ikna edemezsin.
- Bir bakmışsın olmuşum ve sen de gec kalmışsın.
- Başka guluşler değmiş senin yuzune... Sen bence git artık!
- Bana yaşattıklarının hepsini inşallah sen de bir gun Acı Sozler yaşar ve beni o zaman anlarsın.
[h=3]ACI AŞK SOZLERİ[/h]- Tarifsiz bir acı yaşatıyorsun bana. Geldiğin gun son bulacak butun acılarım. O gune kadar cezamı cekmeye razıyım ben.
- Sevmek guzel olsa da ayrılmak acıdır.
- Herkesin kuyusu kendisine derin.
- Sana akıttığım goz yaşlarım ile acı sozler doğdu bu kalpten.
- Bu gidişi asla tek kişi hazırlamaz. Biri iter, diğeri gider!
- Acı veriyorsa gecmiş gecmemiş demektir.
- Ben ona duğumluydum, o gecmişteki acılarına…
- Yokluğun bile şuan bana fazla geliyor, varlığını duşunemiyorum.
- Vazgectim bu hayattan. Yeter ki seni bana versin.
- Aslında senin nasıl sevgi dolu insan olduğunu bile bilmez.
- Ama herkes seni tanımadan hakkında yorum yapmayı cok iyi bilir.
- Gozlerimde oldun bilir misin? SalÂsı bile yok.
- Bakma acı sozler yazdığıma benim kalbim daima guler. Guler ve yalan olduğu anlaşılmaz bile.
[h=3]ACI MESAJLAR[/h]- Tarifiz bir acı yaşıyor yureğim. Ne dokunabiliyorum, ne gorebiliyorum, tarifsiz bir caresizlik icinde yureğim.
- Boş yere canı yanmaz insanın. Ya bir eksiklik vardır geleceğe dair yada bir fazlalık gecmişten gelen.
- Sanmayın ki mutluyum. Attığım her adımda eceli bekliyorum, konuştuğum her kelimede olumu sayıklıyorum.
- Beyni olmayanların ağzı da olmasa keşke.
- Bende acılardan payıma duşeni aldım şu hayattan.
- İnsanlar ne kadar severlerse sevsinler, sevilen daima onu sevmeyene gider.
- Sevgisizlik, ilgisizlik, ihanet, insanın ruhunu acıtıyor...
- Hayatı yaşamaya değer kılmak istiyorsanız anahtar kelimeniz "umursamamak" olsun.
- Duruyorsam sebebi var. Susuyorsam nedeni var. Herkes rahat olsun her şeyin bir zamanı var.
- Uc gulsek beş ağlıyoruz.
- Kısa bir oykudur hayat uğruna upuzun acılar cektiğimiz.
- Ben herkes gibi senin uğrunda olmek yerine, senin icim yaşadım bu hayatta.
- Zaman insanlara her şeyi alıştırır. Zaman ile her yara iyileşir. Zaman her yaranın bir numaralı ilacıdır. Acısı olana da zaman, yarası olana da zaman tek caredir.
- İcimde yalnızlıklar icimde ayrılıklar ve icimde bunların tum acısı sen bakma bana gul oyna yaşa kendi hayatında ben acılarımla terk edilmişim bu dunyada mutsuz etmek istemem kimseyi acılarımla..
- Mazi bir kuştur ucar bilinmez hatıralar kalplerden asla silinmez.
- Benim gonlumun kapıları sana sonuna kadar acıktı. Ama sen gelmedin. Hala gelmemekte ısrar ediyorsun. Niye bu inadın bilmem ki.
- Boş ver dunde sevilmemiştim.
- Uykulu gozlerini sevdiğin adam, sana yazar oldu bak hic uyumadan.
- Hic kimse senin neler yaşadığını, ne derdinin olduğunu bilmez.
- Hic kimse icinde ne ateşlerin yandığını nelerle mucadele ettiğini bilmez.
- Dertleri cekmekten kaderimi unuttum.
- Sevmek guzel olsa da ayrılmak acıdır.
- Ben bir aşk mahkûmuyum şuhum sevmek cezamsa olmek
-Yokluğun bile şuan bana fazla geliyor, varlığını duşunemiyorum.
[h=3]ACI İLE İLGİLİ SOZLER[/h]- Gururumu Bıraktım Artık Acı ile Kaynaştım Hayatımı Acı İle paylaşıyorum Sen ise gururumu Ciğniyorsun Buyuk bir mutlulukla Helal Olsun Sana. acılı sozler damar
- Gozlerim sensiz hayata kor bakıyor, kalbim ise sensiz tarumar.
- Yalnızlık Ceksem de icimde acılar bırakmaz beni ağlatır her gece sen bırakıp gittin ya acılar kaldı yureğimde bir acılar bırakmadı kalbimdeki terk edilmiş sevdayı..
- Kaderime verdiğim bir soz vardı. Seni alnıma yazan nedenlerim vardı.. Sen gittin, beni bu hayatta başı boş ve caresiz bıraktın. Şimdi kaderimin onunde boynum bukuk. Ecelimi bekliyorum.
- Acı Cekiyorum gecenin soğuk havasında acı sozlerinle ısınıyorum senden mahrum sersefil odamda.
- Acı Ceken yureğimi atıyorsun karanlıklara sevgimden anlamıyorsun hep beniyok goruyorsun bu hayatta şimdi gidiyorum hayatından acılı duygularımla elveda sevgilim Elveda.
- Sana son sozum şudur ki: Bana yaşattıkların ile yaşlan.
- Gozlerimde oldun bilir misin? SalÂsı bile yok.
- Bir yalnızlık şarkısı olmuşum değersiz hayatımda bir seni sevmiştim bir enin icin acıya goğus germiştim sende bırakıp gittin beni hayat gibi acıyorum kalbime acıyorum bu sevgilere...
- Kırdım Artık hayatımı bakamam geriye gururum ayaklarının onunde bi kagıt parcası oldu acıyla bıraktığın kalbim ise artık acıyı temizleyen bir paspas oldu hayatım sadece senin acılarını temizlemekle geciyor lanet olsun!
- Alışmak kadar kotu bir şey daha yoktur bu hayatta. Her insan alışır elbet bir şeylere. Yaşadıklarına alışır. Yaşamadıklarına da.. sonu gelmez hayallerine de..
Not : Sizlerin de bildiği farklı acı sozleri varsa yorum olarak bize yazabilirsiniz. Şimdiden teşekkur ederiz.