Elazığ'da "Yetim dayanışma gunler" kapsamında duzenlenen oyuncak bayramı ve şenliği etkinliği ile cocuklar doyasıya eğlenme fırsatı buldu.
Elazığ Genc İHH ve İHH Yetim Birimi tarafından oyuncak bayramı ve şenliği duzenlendi. Yetim dayanışma gunler kapsamında yapılan etkinlikte cocuklarda paylaşma duygusunu geliştirebilme adına belirlenen okullarda oğrencilere oyuncaklar dağıtıldı. Ardından Genclik Merkezine goturulen cocuklar pandemi tedbirleri kapsamında duzenlenen etkinlikle gonullerince eğlenme fırsatı buldu.
Gercekleştirilen program hakkında bilgi veren Derneğin Yetim Birim Sorumlusu Besime Yaman "Cocuklarımızla birlikte oyuncak bayramı ve şenliği duzenledik. Bu etkinliği duzenlerken hem bağışcılarımızın hem de Ataturk İlkokulu oğretmen ve oğrencilerinin desteğini aldık. Bu şenlikleri bundan sonra geleneksel bir hale donuşturmeyi hedeflemekteyiz. Elazığ olarak hem deprem hem de pandemi surecinde cok sıkıntılı gunler gecirdik. Genclik Merkezimizde sosyal mesafeye de dikkat ederek cocuklarımızı gonullerince eğlendirdik ve hediyelerini verdik. 'İyilik her zaman her yerde' diyerek etkinliklerimizi devam ettireceğiz" ifadelerini kullandı. - ELAZIĞ
Kaynak: İhlas Haber Ajansı