İSTANBUL'da yaşayan sistem uzmanı Fatih Turkoğlu, kaza yapan araclarla fotoğraf cekilmeyi hobi haline getirdi. Asıl amacım insanların hızlı arac kullanımından kaynaklı olarak, nasıl olayla karşılaştıklarını gozler onune sermekti diyen Turkoğlu, Kazalı arabaların peşinden gidiyorum hep. Bundan nasıl kurtulacağım bilmiyorum, bilen varsa bana yardımcı olsun dedi. . Bugune kadar yuzlerce aracla selfie ceken 27 yaşındaki Turkoğlu, kaza yapan aracların yanına giderek selfie cekip sosyal medyada paylaşıyor. Sosyal medyada 'Kaza adam' ismi ile fenomen haline gelen, bundan artık rahatsızlık duymaya başladığını belirten Turkoğlu, bu durumdan kurtulmanın yollarını arıyor.

ARTIK ALIŞKANLIK HALİNE GELDİ
İlk olarak kaza yapan bir TIR ile fotoğraf cektiğini ve bunu sosyal medya uzerinden paylaşınca beğeni aldığını, ardından bunun alışkanlık haline geldiğini soyleyen Fatih Turkoğlu, Hobi olarak kazalı arabaların fotoğraflarını cekiyorum. İlk olarak, ben yolda yuruduğum sırada arkamda aniden arac yuklu bir TIR frenin patlamasından dolayı yokuşta takla attı. Ben de orada bir selfie cektim. Bunu sosyal medyada paylaştım. İnsanların cok dikkatini cekti. Ben de surekli cekmeye başladım. Asıl amacım insanların hızlı arac kullanımından kaynaklı olarak, nasıl olayla karşılaştıklarını gozler onune sermekti. Artık alışkanlık haline geldi. Yolda kazalı arac gorunce durup selfie cekiyorum bu da bir zaman alıyor benim icin. Kazalı arabalarla fotoğraf cekmek benim icin artık bir hobi oldu dedi.
BU DURUMDAN NASIL KURTULACAĞIM BİLMİYORUM
Kaza yapan aracları takipcilerinin attığını soyleyen Turkoğlu, bu durumdan artık rahatsızlık duyduğunu belirterek yardım istedi. Turkoğlu, Kazaları takipcilerim bana mesaj olarak gonderiyor, sayfalar var bana gonderiyor, ben de kaza yerine gidip fotoğraf cekiyorum. Ben bu durumdan rahatsızlık duymaya da başladım. Artık oyle bir hale geldim ki, evimin yanında cizilmiş bir araba goruyorum, selfie cekesim geliyor. Tamponsuz araba goruyorum, takip edip fotoğraf cekmek istiyorum. Bundan nasıl kurtulacağım ben de bilmiyorum. Kazalı araclar benim hayatımın bir butunu oldu. Kendi işlerime engel olmaya başladı. Kazalı arabaların peşinden gidiyorum hep. Bundan nasıl kurtulacağımı bilmiyorum, bilen varsa bana yardımcı olsun ifadelerini kullandı. Goruntu dokumu--------------Fatih Turkoğlu detayRoportajKaza yapan araclar ile cektiği fotoğraflar
Genel goruntu ve detay

- İstanbulKaynak: Demiroren Haber Ajansı