Doğan Cuceloğlu ve İrfan Erdoğan, bu kitapta genc fidanları taptaze umutlara donuşturen oğretmenlerimizi konuşuyorlar.
Eğitim ve oğretmenlik hakkında bugune kadar biriktirdikleri kuramsal, tarihsel ve guncel fikirlerini paylaşmak uzere bir araya gelen Doğan Cuceloğlu ve İrfan Erdoğan, uzun soluklu bir yol arkadaşlığı kurdular. Yaklaşık bir yıla yayılan bir zaman dilimi icinde, sadece İstanbul'da değil, Turkiye'nin ceşitli kentlerinde "oğretmen"i konuştular, tartıştılar ve butun bu kayıtları, elinizdeki kitabın malzemesini teşkil edecek şekilde duzenlediler.
Nihayetinde ortaya cıkan bu eser, eğitim konusunda Turkiye'nin en birikimli duşunurlerinden Doğan Cuceloğlu ve İrfan Erdoğan'ın yalnızca kendi aralarındaki değil, tum oğretmenlerimizle kurdukları diyalogun bir urunu olarak gorulmelidir. Ve şimdi bu diyalog, kitabın okurlarıyla devam edecek.
Oğretmen Olmak, sadece okulda değil, yaşamın her alanında, herkese esin kaynağı olmak isteyenlere...
(Tanıtım Bulteninden)
İnce Kapak:
Sayfa Sayısı: 208
Baskı Yılı: 2013
e-Kitap:
Sayfa Sayısı: 163
Baskı Yılı: 2013
Dili: Turkce
Yayınevi: Final Kultur Sanat Yayınları
Kitap Adı: Oğretmen Olmak Yazar: İrfan Erdoğan , Doğan Cuceloğlu Yayınevi: Final Kultur Sanat Yayınları İlk Baskı Yılı: 2013 Dil: Turkce Barkod: 9786053743774