İngilizce Oğrenim Kursu, Konuşma Kılavuzu ve Sozluk gibi, İngilizce oğreniminde en cok başvurulan uc kaynağı bir araya getirerek tek kitapta 3 kitabın iceriğini barındıran bu set, yaklaşık 160 dakikalık mp3 ses kaydı ile, İngilizceye kolay bir başlangıc yapmanızı ve cok hızlı ilerleyerek ileri duzeye ulaşmanızı sağlayacak bicimde, Turk, İngiliz ve Amerikalı dil uzmanlarının ortak calışması ile hazırlanmıştır.

Oğrenim Kursu Bolumu: Kendi icinde toplam 3 bolumden ve Cd'de verilen ses kayıtlarından oluşmaktadır.

Başlangıctan İleri Duzeye, Aşamalı İlerleyen 20 Ders: Bu bolum, İngilizcenin tum onemli konularını, ayrıntılı ve adım adım ilerleyerek oğretecek şekilde hazırlanmıştır. Tum İngilizce konuşmalar ve okuma parcaları ses Cd'nizde kayıtlıdır.

Ek-1: İngilizce - Turkce olarak verilen Gunluk Konuşmalar, İş Goruşmeleri ve Okuma Parcaları, Fıkralar gibi ceşitli konuları kapsamakta, ek sozcukler ve kalıplar oğretmeyi amaclamaktadır. Tum İngilizce metinler ses Cd'nizde kayıtlıdır.

Ek-2: Dersler sırasında ayrıntılı bicimde verilmeyen konulara ilişkin Ek Dilbilgisi Acıklamaları icermektedir.

Konuşma Kılavuzu Bolumu: Yolculuktan alışverişe, sağlıktan arkadaş edinmeye kadar akla gelebilecek her alandan 1000'in uzerinde Turkce - İngilizce ornek tumce, sozcuk ve deyim ile bunların soylenişlerini icermektedir. Bu bolumun tumu Turkce - İngilizce olarak ses CD'nizde kayıtlıdır.

3) Sozluk Bolumu: Turkce - İngilizce ve İngilizce - Turkce olarak verilen bu bolum, toplam 7000 İngilizce sozcuk ile bunların soylenişlerini kapsamaktadır. Ses kayıtları, İngiliz ve Turk dil uzmanları tarafından yapılmıştır.

İngilizceyi hic bilmeyenler icin olduğu kadar, belirli duzeyde bilenler icin de vazgecilmez bir kaynak oluşturacak bu set, İngilizce oğreniminde, beklentinizin de uzerinde bir hıza ve başarıya ulaşmanızı sağlayacaktır.
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 512

Baskı Yılı: 2016

Dili: Turkce
Yayınevi: Bora Yayıncılık

Kitap Adı: A' dan Z'ye Tam Kapsamlı İngilizce Oğrenim Seti Yazar: Bekir Orhan Doğan Kapak: Mehmet Yıldırım Seslendiren: Jay Banu Allchin , Jay Lewis Allchin , Beverley Westbrook Yayınevi: Bora Yayıncılık İlk Baskı Yılı: 2016 Dil: Turkce Barkod: 9786058302525