Hava yastığı sayesinde kazayı yara almadan atlattı
AKSARAY - Aksaray'da surucusunun direksiyon hakimiyetini kaybettiği hafif ticari arac refuje cıkarak once ağaca sonrada trafik tabelasına carptı. Aracın on kısmının hurdaya donduğu kazada surucu hava yastığı sayesinde burnu bile kanamadan kazayı atlattı.
Kaza, Coğlaki Mahallesi Ataturk Bulvarı Coğlaki Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye gore, Ataturk Bulvarından şehir merkezi istikametine seyreden Mustafa A. yonetimindeki 68 BT 480 plakalı Volkswagen marka hafif ticari arac, Coğlaki Kavşağına geldiğinde surucusunun direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refuje cıkarak once ağaca, sonrada trafik tabelasına carptı. Kazada aracın on kısmı adeta hurdaya donerken, kaza anında hava yastıklarının acılması nedeniyle surucu kazayı yara almadan atlattı. Olay yerine gelen polis ekipleri bir başka kazanın yaşanmaması icin guvenlik onlemleri alırken, otomobil cekici ile otoparka cekildi.
Arac surucusu Mustafa A., "Arabanın kaloriferi soğuktaydı, sıcağa aldım. Biraz pusluydu. Bu tarafa gelince Fark etmedim, bir takırtı duydum" dedi.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / YAVUZ AKKAN